Extragyors bűnhődés

Extragyors bűnhődés
Villámgyorsan bűnhődött Lindsay Lohan, amiért ittasan vezetett és kokain volt nála.

A hollywoodi színésznő helyi idő szerint csütörtök reggel 10:30-kor vonult be a Los Angeles-i Lynwood női börtönbe és 11:54-kor szabadult. Rabsága mind a 84 percében példás magatartást tanúsított : “Mindenben együttműködött” – nyilatkozott Steve Whitmore rendőrkapitány.

Lohant megmotozták, ujjlenyomatot vettek tőle, bezárták egy cellába, aztán rögtön kiengedték. Még rabruhába sem kellett öltöznie. A seriff szerint a színésznő nem részesült külön elbánásban, ugyanis mindig ez a szokás a nem erőszakos bűncselekmények miatt elítéltek esetén, amikor teltház van a börtönben. Naponta 30-50 asszonyt engednek el, mert nincs elég hely.  

Már volt ilyen

A színésznő májusban fának hajtott Mercedesével. Részeg volt és kokaint is találtak nála. Júliusban ismét letartóztatták ittas vezetésért és újra találtak nála drogot.  Augusztusban ítélték el tíz nap közmunkára és egy nap börtönbüntetésre. “Tudom, hogy teljesen fejreállt az életem, mert alkohol- és a drogfüggő vagyok” – nyilatkozott a 21 éves filmsztár a tárgyalás napján. Idén már háromszor nekifutott az elvonókúrának, utoljára októberben.

A villámlátogatással Lohan majdnem megdöntötte a hollywoodi hírességek bűnhődési rekordját, de a végén mégis lemaradt pályatársa, Nicole Richie mögött. A 26 éves színésznő augusztusban 82 percet töltött Lynwoodban, pedig forgalommal szemben közlekedett egy autópályán marihuána és gyógyszerek hatása alatt. Közös barátnőjük, Paris Hilton sokkal rosszabbul járt, ő idén 23 napot töltött ugyanebben a börtönben, amiért ittasan vezetett és a jogosítványa sem volt érvényes.