Ételt osztanak

Ezen a héten is naponta osztanak meleg ételt és forró teát a nagyváradi hajléktalanoknak az Ecclesia Mater Alapítvány, valamint a Nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Hivatala (ASCO) munkatársai, tudtuk meg Ferencz Istvántól, az alapítvány, valamint a Gutenberg utcai hajléktalanszálló vezetőjétől.

Akcióik során egyetlen esetben volt szükség arra, hogy a kórházba szállítsanak egy hajléktalant (a férfiról, akinek keze és lába megfagyott, portálunkon is olvashattak), azóta nem volt példa hasonló esetre. Jelenleg hetvenen vannak elszállásolva a Gutenberg utcai létesítményben – az épületben, valamint lakókonténerekben – s a szálló vezetője szerint most már valószínűleg csökkenni fog a számuk, annál is inkább, mivel a napokban felmelegedés várható.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .