ERDON Helyi sport hírek

2007.07.19. 10:56

Bajnok nagykárolyi asztaliteniszezők

<p>Nagykároly – Aranyérmet szereztek a Nagykárolyi Diákklub–Tapo korosztályos fiú asztaliteniszezői a Ploieştien rendezett Ezüstütő Kupán.</p>

A Nagykárolyi Diákklub–Tapo 8–10 éves korosztályos fiúcsapata nyerte a Ploieştien rendezett Ezüstütő elnevezésű tornát. Mircea Podoabă edző tanítványai (Tóth Márk, Alin Maran, Sek Kristóf) előbb a helyi Petrolul csapatát verte 4–1–re, majd a Bukaresti Progresul és a Konstancai LPS–CSS ellen győztek 4–0–ra illetve 4–1–re. Egyedül a Slatinai LPS–CSS csapata tudta megszorongatni a nagykárolyiakat: az elődöntőben 4–2–re győzött a Tapo, majd a döntőben újabb sima győzelem után (4–1 az U Craiova ellen) az első helyen végezetek korosztályukban.

A lányoknak (Anca Grad, Véber Nóémi, Gáll–Ruff Bernadett) viszont nem sikerült hasonló sikert elérniük, a 25 csapatos mezőnyben 13. helyen végeztek. Podoabă munkáját egyébként Vasile Macarie, Ioana Lupşa és Botyán Géza oktatók segítették.

Az asztalitenisz egyesület ez úton is köszönetet mond támogatóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!