Esőáztatta ügyességi verseny

Esőáztatta ügyességi verseny
Plussz akadállyal bővült a szervezők által kijelölt pálya az autós ügyességi versenyen. A Real hipermarket parkolójában kialakított pályán a versenyzőknek a felállított bolyákat kellett minnél kevesebb idő alatt kikerülniük.  

A feladatot nehezítette, hogy mindezt az esőtől áztatott aszfalton kellett megtegyék. Nézők is szép számban összegyűltek: többtucat kivácsiskodó nézte az autósokat. A versenyre egyébként több mint tíz nevező volt. Mára várták az országos Tájákozódási és Ügyességi versenyzorozat résztvevőit is. A nagyváradi és nagybányai versenyzők nem érkeztek meg, azonban Seleyte Dávid, a Román Autóklub (ACR) szatmárnémeti irodájának vezetője reméli, időben megérkeznek. A verseny holnap 10 órakor az ACR Transilvania sugárúti székháza elől rajtol. 10.45 és 15 órától az ACR oktatópályáján, 12.45 órától pedig strand bejáratánál rendezik az ügyességi szakaszokat.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter