Esküvői vásár a nagyváradi ERA Parkban. Gyere el te is a MOJO Esküvői kiállításra!

Esküvői vásár a nagyváradi ERA Parkban. Gyere el te is a MOJO Esküvői kiállításra!
A nagyváradi ERA Park a szerelemeseknek szóló nagyszerű rendezvénnyel lép át az új évbe. A MOJO Esküvői kiállítást, immár második alkalommal tartják meg január 18–20. között, az Aradi úti bevásárlóközpont kupolája alatt.

Mivel a MOJO varázslatot, érzelmet, boldogságot, rezgést, színt, stílust, de kényelmet is jelent, a kiállítás számos terméket és szolgáltatást hoz el Nagyváradra, így a párok, akik azon gondolkoznak, hogy összekössék sorsukat, egy helyen megtalálnak mindent, ami szükséges lehet egy mesés esküvőhöz.

Még mindig nem találtad meg álmaid esküvői ruháját? Nincs öltönyöd, ötleted a dekorációról, meghívókról, virágkötésekről vagy süteményekről? Az ERA Parkba kell menned! Több tíz kiállító, minden területről, új megközelítéssel és a legfrissebb trendekkel várja látogatóit, és aki óhajtja akár a helyszínen szerződést köthet olyan lényeges szolgáltatásokra, mint például a tánc, zene, fotózás és videózás. Azok, akik elmennek a vásárra, kiválaszthatják akár nászútjuk célpontját is.

A kiállításon élő smink és a frizura bemutató is lesz, a résztvevők pedig feliratkozhatnak a tombolajátékra is, ahol vonzó nyereményeket kaphatnak. És ez nem minden, mert a három nap tele lesz érdekes tevékenységekkel és meglepetésekkel.

A belépés mindenki számára ingyenes, úgyhogy csak jönnöd kell. Végtére is, ez tényleg az első lépés a tökéletes esküvő és tartós házasság felé!

 

Fizetett hirdetés!

H 164143