Esküvői kiállítás nyílt

Esküvői kiállítás nyílt
Nagyvárad  Február 29- március 2. között Expomariage címmel harmadik alkalommal rendeznek esküvői kiállítást a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Házában. Ötvenöt cég képviselteti magát az expón.  

Különösebb felhajtás vagy hivatalos ceremónia nélkül nyílt meg tegnap délután a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Házában a harmadik alkalommal megrendezett, Expomariage elnevezésű esküvői szakkiállítás. Azoknak, akik életük talán legjelentősebb mozzanatára készülnek, igazán nem lehet okuk a panaszra, hiszen az expón minden olyan ruhát, tárgyat, kiegészítőt és elektronikus cikket megtalálnak, melyeknek az igénybevétele is hozzájárulhat ahhoz, hogy a boldogító igen valóban egy életre szóljon. ízléses és giccsbe hajló, színpompás és egyszerű fehér, hívalkodó és szerényen a háttérbe “húzodó” termékek kelletik magukat minden mennyiségben, s csupán az érdeklődők ízlésétől és pénztárcájának nagyságától függ, hogy melyiket válasszák ki a sok közül.

Divatbemutató

A mennyasszonyi frizúra elkészítésétől kezdve, az ünnepi ruhához illő ékszerkiegészítők kiválasztásán át, egészen a dekorációk elrendezéséig az eladók mindenben az ügyfelek rendelkezésére állnak. Akik netalán a hirtelen rájuk zúduló kinálat zuhatag ellenére mégsem tudnának dönteni, azok szóralapokat vihetnek haza magukkal, esetleg egy-egy cég képviselőjének a névjegykártyáját is beszerezhetik. Ma délután három órakor mennyasszonyi divatbemutatóval kedveskednek a szervezők az érdeklődőknek, este nyolc órakor pedig tűzijáték is lesz. Az expó médiapartnerei a Bihari Napló és az erdon.ro internetes hírportál.

Ciucur L. Antonius