Érrendszeri problémák gyors diagnózisa és minimál invazív kezelése – Nagyváradi Venus Érközpont

Érrendszeri problémák gyors diagnózisa és minimál invazív kezelése –  Nagyváradi Venus Érközpont
Meghívjuk Önt, látogassa meg járóbeteg rendelőintézetünket, a Kolozsvári út. 68. szám alatt.

 

Orvosi vizsgálatot, a diagnózis felállítását és kezelést ajánlunk járóbeteg ellátásban a következő szakterületeken:

Érsebészet – orvosi konzultáció Doppler érultrahanggal kiegészítve, kis erek mikro-szkleroterápiája, ultrahangvezérelt szkleroterápia, lézeres kezelés, flebectomia helyi érzéstelenítésben, összetett sebészeti beavatkozások a visszérre, azonnali mozgással a műtét után, nem igényel kórházi kezelést, visszérfekély kezelése (klasszikus vagy modern), vénás és diabetikus, tiszta vagy fertőzött sebek kezelése, a szükséges mérések elvégzése a krónikus vénás elégtelenség esetén szükséges terápiás rugalmas harisnya méretének megállapítására.

Általános sebészet – konzultáció, aranyér kezelése rugalmas elkötéssel és infravörös photocoagulatio kezelés, végbél berepedések kezelése – Botox injekció, anális tágulás, a végbél körüli tályog vízelvezetése, mikrosebészeti műtétek: bőr- és lágyrész-sérülések kimetszése, benőtt körmök, idegen testek eltávolítása, sebek és tályogok kezelése, biopszia kimetszés.

Bőrgyógyászat – dermatoszkópos vizsgálat, sebek ellátása, sebkötözés, visszér fekély kötözés, bőr tumor eltávolítása, nitrogén-kezelés, kémiai hámlasztás, lézeres kezelés.

Szülészet és Nőgyógyászat: a meddőség diagnózisa és kezelése, a legmegfelelőbb fogamzásgátló módszer kiválasztása, spirál felhelyezése, teljes körű analízisek hüvelyből vett minták alapján (hüvelyi vizsgálat, Babes-Papanicolau teszt, méhnyak kultúra, HPV tipizálás, stb.), specifikus tesztek nemi úton terjedő betegségek megállapítására, tanácsadás és kezelés permenopauza / menopauza rendellenességek esetén, képalkotó vizsgálatok: ultrahang hasfalon keresztül, hüvelyi ultrahang, a terhesség megállapítása és nyomon követése, terhességi teszt, peteérés vizsgálat. Beavatkozások: kauterezés lézerrel, méhnyaki biopszia, az endometrium biopszia, vulvovaginitis szemölcsök elektrokauterizálása.

Kardiológia – EKG, echokardiográfia, holter TA és EKG terheléses vizsgálat.

Diabetes, táplálkozási és anyagcsere betegségek: ingyenes konzultáció és kezelés a háziorvos vagy szakorvos által kibocsájtott beutaló alapján. Ezen belül táplálkozási tanácsadást nyújtunk személyre szabott diétával, hogy visszanyerje optimális testsúlyát, túlsúly vagy elhízás esetén, egészséges életmód kialakítása, a cukorbetegség korai felismerése és a prediabetes kimutatása laboratóriumi vizsgálatokkal (éhgyomri vércukor, glikált hemoglobin A1C, bizonyos esetekben glükóz tolerancia teszt).
Ultrahang: hasi, kismedencei, emlő, pajzsmirigy, mozgásszervi, here, doppler artériák és vénák.
Gyermekgyógyászat és gyermek ultrahang: hasi, hasi-kismedencei, csípő ultrahang (veleszületett csípőficam szűrése az újszülötteknél), konzultáció, az újszülött és a csecsemő fejlődésének nyomon követése, táplálkozási tanácsadás: természetes táplálkozás, a helyes változatos étrend, akut betegségek diagnózisa és kezelése.

Reumatológia, neurológia.

Belgyógyászat: konzultáció egy alapos klinikai vizsgálattal kiegészítve, komplett laboratóriumi vizsgálatok képalkotó vizsgálatokkal együtt, a diagnózis és a kezelés megállapítása érdekében.

Ezen a klinikán az egészségügyi tevékenység végzésére megfelelő környezetet hoztunk létre, hogy a betegek igényeit kielégíthessük szolgáltatásaink minősége által.

Várjuk Önöket hétfőtől péntekig 8-20 óra
Szombaton 8-11 óra között.
Időpont egyeztetés a 0359-416 666 telefonszámon.

KEZELÉSEK A BIHAR MEGYEI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI PÉNZTÁR TÁMOGATÁSÁVAL: ÉRSEBÉSZET, ÁLTALÁNOS SEBÉSZET, KARDIOLÓGIA, CUKORBETEGSÉG, TÁPLÁLKOZÁSI ÉS ANYAGCSERE-BETEGSÉGEK.

TÖBB MINT 12 ÉVES TAPASZTALATUNK VAN NON INVAZÍV LÉZERKEZELÉSI ELJÁRÁSOK TERÜLETÉN, EZÉRT MEGJEGYEZZÜK:

A lézeres kezelés lényegesen előnyösebb mint a hagyományos műtét.
Lézeralkalmazások a bőrre
Amikor a lézer érinti a szövet, azonnal termikus hatás jön létre, amely minimális mellékhatásokkal jár az egészséges szövetekre nézve.
Endovaszkuláris lézer
A lézer fényenergiája hővé alakul, ami növeli az erek belső hőmérsékletét, ami egy termikus photocoagulatiot hoz létre, zsugorodást és a kollagén lebomlását okozva az érfalban, ami elzárja, kiírtja a kezelt ereket.

A LÉZERKEZELÉS AZ ALÁBBI ESETEKBEN JAVALLT:

VISSZÉR, ARANYÉR
HÁLÓS EREK, TELEANGIECTASIÁK
HEMANGIÓMÁK
MELANOCYTÁS ANYAJEGYEK
SZEMÖLCSÖK, PAPILLOMA
KONDILÓMÁK
SEBORRHOEÁS KERATÓZIS, FAGGYÚMIRIGY HYPERPLASIA
ANGIOMA, ANGIOFIBRÓMÁK
JÓINDULATÚ DAGANATOK
TETOVÁLÁSOK ELTÁVOLÍTÁSA

 

 

Fizetett hirdetés

CH 149494