ERDON Helyi hírek

2008.03.09. 16:24

Nyílt nap a Posticumban

<p>Bihar megye - Március 8-án szombaton nyílt napot szervezett a nagyváradi Posticum Egyesület a Teiului utca 26. szám alatti székhelyén.</p>

"Ma nyolc éves a Posticum Egyesület a nyílt napokon egy gyermek nyíltságával várunk ötleteket diákoktól egyetemistáktól arra, hogyan lehetne még gazdagabbá tenni a Posticum programjait" - mondta a rendezvényről Rencsik Imre a nagyváradi Posticum Egyesület vezetője. A rendezvény egyik célja aktív tagokkal gazdagítani a Posticumot, tette hozzá.

Az eseményre eljött Alois Saghy a Posticum elnöke, bécsi szalézi szerzetes, Herbert Gramiger a svájci Posticum Alapítvány elnöke illetve két svájci gazdasági szakember is, akik az elmúlt évben tanulmányt készítettek a nagyváradi Posticum ház működéséről. A szakemberek egy prezentáció keretében ismertették a Posticum felépítését, tevékenységeit, a jövőbeni lehetőségeket. Ezt követte a tulajdonképpeni ötletgyűjtő megbeszélés. A felvetett ötleteket délután összegezték a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!