Erőemelés Nagyváradon

A Rapid Sportklub tulajdonában levő, Nagyvárad „legöregebb” erőemelő helyisége, a Rapid csarnok, pontosan harminc évvel korábban nyitotta meg kapuit a sportolni vágyó érdeklõdõk elõtt.

Szombat délelőtt nagyszabású, kezdők és haladók számára egyaránt kiírt erõemelõ versengés helyszíne volt az „ősi” csarnok. A megmérettetést nagyszámú nézõ elõtt a Papik József és Iosif Lucus vezette Bihar megyei Testépítő Egyesület a Bihar megyei Sportigazgatósággal közösen rendezte váradi sportolók részvételével három számban: a súlyzó kinyomása mellre, fekvőtámasz, valamint felegyenesedés súlyzóval. Befejezésül az emelt súlyt elosztották a versenyzők testsúlyával, hogy megállapíthassák a győztest és az utána következők sorrendjét. Kezdők között a legjobb Vadas Csaba, második Cosmin Calta, harmadik Renczik József (mindannyian a Nagyváradi Rapid versenyzői) lett. Haladóknál első helyen Balog Gergõ végzett, a második Marius Reazdau, a harmadik pedig Dajka Tamás (mindannyian Nagyváradi Rapid) volt.



0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter