ÉRMISZ csapatépítő tábor Aranyosláposon

ÉRMISZ csapatépítő tábor Aranyosláposon
Bihar megye – Az Érmihályfalvi Ifjúsági Szövetség (ÉRMISZ) csapatépítő tábort szervezett, melyre február végén került sor Aranyosláposon. A tábor sikeresen zárult, elérte kitűzött célját.

 

 

A táborozáson összesen 19 személy vett részt, amibe beletartoztak a szervezet vezetőtanácsának tagjai is. A programokért Bántó Norbert pedagógus-képző volt a felelős, aki nem csak a szállást és az utazást szervezte, hanem számos közösségépítő játékkal igyekezett összerázni a csapatot. A táborban töltött 3 nap alatt a tagok megtanultak együtt dolgozni, közösen problémákat megoldani, valamint megfelelően kezelni a konfliktus helyzeteket. Mindezekben a szellemes, érdekes, társasjátékok segítettek. A közös megbeszéléseken különböző témákat tárgyaltak meg, melyen mindenki szót kapott. Fontos szerepet játszott az egyéni véleménynyilvánítás, amit türelmesen és figyelemmel kellett végig hallgatni, ezzel gyakorolva az odafigyelést és a tiszteletadást társaikkal szemben.

 

Téli túrázás

 

Prezentáció formájában sor került az ÉRMISZ bemutatására is, hogy az újonnan csatlakozó személyek tudomást szerezzenek a szervezet szándékairól és céljairól. Ezen kívül a társaság túrázhatott és kihasználhatta a tél csodálatos ajándékait, melyben a környék igen bővelkedett. Az esti illetve éjszakai órákban a fiatalok részesei lehettek egy fergeteges bulinak, amely szintén hozzájárult a tagok megismerkedéséhez. A tábor sikeresen zárult, elérte kitűzött célját, a fiatalok elvárásai megvalósultak, félelmeik szertefoszlottak. Nagy Károly, az egyesület elnöke elmondta: teljes mértékben elégedett volt a fiatalok hozzáállásával, és sikeresnek könyvelte el a tábort.

Rácz Henrietta diák, XII.C.