Érmihályfalván is bemutatkozott a Zöld Szívek csoportja

Érmihályfalván is bemutatkozott a Zöld Szívek csoportja
Vándorútját Érmihályfalván zárta a nagyváradi Szacsvay Imre Általanos Iskola környezetvédő csapata.

Székelykapuk-Zöldkapuk nevű nemzetközi pályázattal a háttérben, a kis csapat vidámságot és tudást lopott nem csak a mihályfalvi iskolások és pedagógusaik , de még az Egészsegügyi Szociális Központ 35 lakója napjába is. A pályázatban a horvátországi tábori jutalomért versenyző diákok célja, az hogy intézményekbe vándorolva a környezetbarát életmód előnyeit hirdessék, üzenetük pedig az együttgondolkodás és a közös cselekvés szükségessége bolygónk környezeti és társadalmi problemáinak a megoldásáért.

A környezetbarát háztartás témakorű tablókkal tudományos magyarázattal szolgáltak, az ökológiai tánccal és Wass Albert: Mese az erdőről című művével pedig vidám hangulatot varázsoltak a műsorban szereplők. A pozitív gondolkodásra motiváló szórólap szétosztása a mihályfalvi diákok között, Az élet szép című dal éneklése és a sajátkezüleg dekorált cserepesvirág ajándék az otthon lakói számára, remélhetőleg emlékezetes és tanulságos élményt nyújtottak. Karsai Attila alpolgármester úr és Csűri József igazgató úr megköszönte a látogatásunkat és jelezték, hogy visszavárnak minket!

Kincs Grete biológia tanár0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter