Eredményes szezont zártak

Elégedetten zárhatják az évet az ''unireások''. A szerző felvétele
Elégedetten zárhatják az évet az ''unireások''. A szerző felvétele
Esztendő és szezonzáró összejövetelt tartott pénteken az Érmihályfalvi Unirea SK. A klub vezetői elégedettek az eredményekkel.

A Gödör rendezvényházban Fele Attila klubelnök köszöntötte a felnőtt és az ifjúsági labdarúgó csapat tagjait, az edzőket és azt a néhány támogatót, aki elfogadta a meghívást. ”Komoly csapat vagyunk komoly utánpótlással”, utalt arra, hogy a felnőtt csapat a megye egyben a negyedik/ötödik, az ifi a harmadik helyen áll, jól szerepel a junior C és junior E gárda is, vannak úgynevezett előkészítő csoportok és a kézilabda szakosztàlynak is van két lány csapata. A napokban első alkalommal kiadott falinaptárukon 130 főt lehet összeszámolni a csoportképeken! Amikor sok helyen klubok szűnnek meg, mi fejlődünk és sportolási lehetőséget biztosítunk a fiataloknak – összegzett Fele Attila.

Továbbra is támogatják

Nyakó József polgármester szerint az Unirea egyike a város nevét öregbítő csapatoknak (azokat a sportolókat is beleértve, akik nem a város szülöttei). Hozzátette: a városvezetőktől továbbra is számíthatnak a stabilitást jelentő támogatásra, a bajnokság végén pedig kiemelt jutalmazások is lesznek. Ifj.Fele Sándor edző is elégedetten nyugtázta a nagy csapat teljesítményét, amihez hozzátartozik, hogy Alex Gego 15 találattal második az őszi góllövő listán (első 16-tal az Unireát is megjárt, most Diószegen játszó Emil Popa). Megköszönte a közönség biztatását, illetve edzőkollégái (Csűri Sándor, Szabó Zoltán, Fele Szabolcs, Szász Attila és a kézilabdás Leu Eugen) munkáját. Fele Attila elmondta még, hogy a gyerekcsapatok tagjainak jövő szombaton tartanak évzáró ünnepséget. Az összejövetel közös vacsorával zárult.

Rencz Csaba