Eredményes évet zártak

A tavalyi év legjelentősebb megvalósításairól számol be közleményben Nicoleta Ramona Suciu, a félixfürdői utókezelési kórház menedzsere.

Több fontos műszerrel sikerült kiegészíteniük felszereléseiket, ezek egyike egy csaknem ötszázezer lej értékű, felső végtag mozgást újratanító elektronikus műszer, mely a neurológiai bántalmakban szenvedő páciensek számára nyújt eredményes és gyors segítséget. Egy másik, csaknem nyolcvanezer lej értékű készülék a gerincbetegségekben, az ortopédiai, illetve idegbántalmakban szenvedők diagnosztizálására használatos. Egyéb, tavaly beszerzett felszerelések: több elektroterápiára használatos műszer, egy aktív és passzív mozgást elősegítő készülék, egy oxigénkoncentráló műszer.

Ezenkívül átfogó javításokat végeztek mind a gyermek-, mind a felnőttrészlegen: többek között vízvezetékeket cseréltek, felújították az elektromos hálózatot, nyílászárókat cseréltek, kiszárították a falakat és javították a helyiségek szellőzőberendezését. Lényeges az is, hogy július folyamán a kórház megkapta a hivatalos akkreditációt az Országos Akkreditációs Bizottságtól. „Ezúton köszönetet mondunk az alkalmazottainknak, valamint külső munkatársainknak, akiknek az önfeláldozó munkája nélkül mindezt nem érhettük volna el” – áll a közleményben, mely újévi jókívánságokkal fejeződik be.

Címkék: ,