ERDON Helyi hírek

2008.04.18. 14:36

Április 19-én és 25-én elektronikus-hulladék gyűjtés

<p>Nagyvárad - Emlékeztetjük olvasóinkat, hogy április 19-én és 25-én gyűjtik be Nagyváradon a kiszuperált villamos és elektronikus készülékeket, amint azt már e hónap 17-ei lapszámunkban ( 4. oldal) Szelektív hulladékgyűjtés c cikkünkben is megírtuk.</p>

Annyi a különbség, hogy egy tegnapi közlemény szerint a Környezetvédelmi Minisztérium által szervezett április 19-ei országos akció keretében Nagyváradon nem három helyen lesz gyűjtőkonténer, amint azt a Környezetbvédelmi Ügynökségen előzőleg mondták, hanem öt helyen: a Környezetvédelmi Ügynökség előtti parkolóban, a Gyermekkórház előtti parkolóban, a Sucevei és Kogalniceanu utcák keresztződésében, a Mestesugarilor és Onestilor utcák kereszteződésében és a Lotus Kereskedelmi Központ parkolójában. Tehát gyakorlatilag minden városnegyedben lesznek hulladékgyűjtő konténerek, melyekben április 19-én lehet elhelyezni a hibás, használaton kívül lévő elektromos és elektronikus háztartási készülékeket. Ezen kívül a nagy, nehezen szállítható készülékeket a házak és tombházak elől is elszállítja a RER Ökölógiai Szolgálat, akárcsak 25-én, a Polgármesteri Hivatal által szervezet hulladékgyűjtő nap alkalmával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!