ERDON Osztály

2008.09.19. 16:02

Bemutatkoznak elsőseink

<p>Újraindítjuk sorozatunkat Szatmár megye első osztályos diákjainak bemutatásával. Elsőként a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont I. A osztályát mutatjuk be. Tanítónő: Földes Ildikó. <A href="http://video.erdon.ro/members.Iris/flv-elso%20A_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont I. A osztályában 25 gyermek kezdte meg tanulmányait,  Földes Ildikó tanítónő vezetésével. Ottjártunkkor két kisdiák hiányzott: Matisán Gergő Áron, valamint Vékony Richárd István — a hűvös időjárás miatt már jelentkeznek az első megfázások. Az osztály jele a ceruza, ezt a formájú kitűzőt viselik is a gyermekek, hogy megkülönböztessék magukat más osztályoktól. Amint azt a tanítónő elmondta, az első napokban nemcsak egymással ismerkedtek, hanem az iskola épületével is — az első tanítási napon bejárták az épületet. Emellett az első napokban mindenki bevihette a kedvenc játékát és könyvét is. A gyermekek bevallása szerint a játék mellett a kézműves–foglalkozásokat is nagyon kedvelik.

Jelenlévők névsora:

Földes Ildikó tanítónő

Bartha Gergő

Bódi Dávid

Csaholczi Evelin

Décsei Dávid József

Dorner Erik

Dudás Edina Eleonóra

Falup Edwin

Galambosi Krisztina

Haraga Máté Ferenc

Jecan Tamara

Keresztesi Kitty Viktória

Kovács Kolozs Gyula

Libotyán Róbert Dávid

Lőrincz Róbert Ferenc

Mák Tóth Dalma

Nagy Vivien Katalin

Oláh Ingrid Leticia

Pap Dániel

Papp Kevin

Rácz Gyopár Boglárka

Riedl Kovács Jade–Yllva

Varna Dávid Márk

Zimbru Sebastian

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!