BL–selejtező: optimista moldovaiak

Nehéz feladat előtt áll a FC Vaslui labdarúgócsapata, ugyanis kétgólos hátrányt kell ledolgozzon ma a Bajnokok Ligája selejtezőinek mai visszavágó–mérkőzésén, amennyiben a legrangosabb európai kupasorozat főtáblájára akarja kvalifikálni magát.

Nehéz feladat előtt áll a FC Vaslui labdarúgócsapata, ugyanis kétgólos hátrányt kell ledolgozzon ma a Bajnokok Ligája selejtezőinek mai visszavágó–mérkőzésén, amennyiben a legrangosabb európai kupasorozat főtáblájára akarja kvalifikálni magát. Viorel Hizo edző legénységének egyetlen vigasza, hogy élvezheti a hazai pálya előnyét a Twente elleni meccsen, viszont az elmúlt hetekben nyújtott teljesítmény nem adhat sok okot a derűlátásra. Ebben az idényben még gólt sem tudtak lőni tétmérkőzéseken: a hollandiai találkozón 2–0–ra kaptak ki a moldovaiak, az első két bajnoki mérkőzésen pedig 3–0–ra kaptak a Rapid otthonában, majd gólnélküli döntetlent értek el hazai pályán az újon Petrolul Ploieştiel.

Lucian Sânmărtean, a FC Vaslui játékosa szerint csupán pechesek, ezért kezdték ilyen gyengén az idényt, de még semmi sincs veszve, és bízik a BL–továbbjutásban. Nyilván, az együttes tulajdonosa is optimista a mai, Piatra Neamţon rendezendő meccs előtt. „Még van esélyünk, hinnünk kell a továbbjutásra, ledolgozhatjuk a hátrányunkat. A Twente védelmét meglephetjük” – mondta bizakodva az egykori FIFA–bíró. A 20.45 órakor kezdődő találkozót a Digi Sport1 közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!