Megegyeztek? Rădoi mehet az Interhez?

<p>Akár két és fél millió eurót is kereshet havonta a Steaua labdarúgó–csapatának középhátvédje, Mirel Rădoi, amennyiben szerződteti az olasz Internazionale együttese.</p>

A milánói együttes edzője, Jose Mourinho szombaton a román–francia vb–selejtező–mérkőzés után tárgyalt a fővárosi alakulat csapatkapitányával, és úgy tűnik, Rădoi hamarosan távozhat a Steauától az Interhez, ahol tízszer nagyobb fizetést kaphat mint Gigi Becalitól.

Mint ismeretes, a portugál szakvezető irányítása alatt játszik Olaszországban a román válogatott csapatkapitánya, Cristian Chivu is. Szakemberek szerint a két román nyerő párost alakítana az olasz bajnokcsapatnál. Mourinho egyébként a hét elején az olasz sportsajtónak úgy nyilatkozott Rădoiról: „Egy valódi galdiátor, aki harcol minden labdáért. Akarom a csapatomba, de vigyáznia kell a sérüléseivel. Olyan jól kell játsszon a következő mérkőzéseken a Steauánál és a válogatottban, mint ahogy azt tette az elmúlt találkozókon. A Serie A ugyanis az egyik legdúrvább bajnokság a világról” – nyilatkozta a Corierre dello Sportnak a portugál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!