Del Piero a románok ellen

<p>Az Il Giornale című olasz napilap úgy tudja, Roberto Donadoni szövetségi kapitány a szombat esti Juventus–Milan (3–2) bajnoki mérkőzés után felhívta a találkozó első gólját szerző Alessandro Del Pierót, hogy közölje vele: számít szolgálataira a labdarúgó Európa-bajnokságon. Mint emlékezetes a világbajnok olaszok Romániával, Hollandiával és Franciaországgal szerepelnek egy csoportban a kontinensviadalon.</p>

Donadoni 2007 szeptembere óta nem szerepeltette a nemzeti együttesben a torinói támadót, a sajtó azonban mindvégig határozottan kiállt a 33 éves labdarúgó mellett, aki ráadásul ebben a bajnoki idényben ismét régi önmagát idézően futballozik és 14 találatával a második a Juventus házi góllövőlistáján. A szakvezető állítólag meg is indokolta Del Pierónak az eddigi mellőzést, mondván, nem akarta a barátságos mérkőzéseken tesztelni, hiszen tisztában van a képességeivel, és pontosan tudja, miként illeszthető a csapat játékrendszerébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!