ERDON Országos hírek

2018.07.20. 11:15

A fejlesztési minisztérium és a SRI közötti protokollum a kibertámadások elhárítását és a terrortámadások megelőzését szolgálja

A regionális fejlesztési és közigazgatási minisztérium (MDRAP) és a Román Hírszerző Szolgálat vezetői által 2007-ben aláírt protokollum a kibertámadások elhárítását és a terrortámadások megelőzését szolgálta - közölte csütörtök esti közleményében a minisztérium.

A regionális fejlesztési és közigazgatási minisztérium (MDRAP) és a Román Hírszerző Szolgálat vezetői által 2007-ben aláírt protokollum a kibertámadások elhárítását és a terrortámadások megelőzését szolgálta - közölte csütörtök esti közleményében a minisztérium.A dokumentum szerint a két intézmény közötti megállapodást 2012-ben és 2014-ben felújították, és ma is érvényben van.

A megállapodást a SRI szövegezte meg.

A bizalmas jellegű protokollum a kibertámadások elhárítását és a terrortámadások megelőzését szolgálja, és nem lehet nyilvánosságra hozni - írja a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!