ERDON Országos hírek

2017.09.23. 11:44

Gregorian Bivolaru után nyomoztatnak a finn hatóságok

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a finn hatóságok Gregorian Bivolaru ellen emberkereskedelem miatt. 

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a finn hatóságok Gregorian Bivolaru ellen emberkereskedelem miatt. Gregorian Bivolarut, a Spirituális Integráció az Abszolútumba (MISA) elnevezésű vallási mozgalom vezetőjét szeptember 13-n helyezték feltételesen szabadlábra, miután az ügyészek nem fellebbezték meg a bírák erre vonatkozó, szeptember 7-ei döntését.

Bivolarut Finnországban és Franciaországban elkövetett emberkereskedelemmel és szexuális visszaélésekkel vádolják. Az EUROPOL honlapjáról az derül ki, hogy az említett bűncselekményeket 2006 és 2011 között követte el.

A besztercei bíróság szeptember 7-én határozott Bivolaru feltételes szabadlábra helyezéséről. Fellebbezés hiányában a döntés jogerőssé vált, így Bivolarut 13-án kiengedték a besztercei börtönből, ahol büntetését töltötte.

Ezt követően a finn hatóságok letartóztatási parancsot adtak ki a nevére emberkereskedelem és szexuális visszaélés vádja miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!