ERDON Országos hírek

2017.02.15. 18:27

Neamţ: kiskorúval való közösülés miatt őrizetbe vettek egy tanárnőt; a diák öngyilkos lett

Kiskorúval való szexuális kapcsolat létesítésének gyanúja miatt 24 órára őrizetbe vettek kedden egy 40 éves, román nyelv és irodalom tanárnőt.

Kiskorúval való szexuális kapcsolat létesítésének gyanúja miatt 24 órára őrizetbe vettek kedden egy 40 éves, román nyelv és irodalom tanárnőt.

A nőt szerdán bíróság elé állítják, és kérik előzetes letartóztatását, nyilatkozta az AGERPRES hírügynökségnek Elena Bulgărea, a Neamţ megyei rendőrség szóvivője.

A nyomozók megállapították, hogy a tanárnő egy tizenegyedikes diákjával tartott fenn intim kapcsolatot 2015 decembere és 2016 júniusa között. A fiú 2016. november 17-én eltűnt otthonról. Ugyanazon napon egy öngyilkosságot jelentettek a rendőrségen, a Beszterce folyón átívelő hídról ugrott le valaki.

Egy hónap elteltével az eltűnt fiú holttestét megtalálták a Reconstrucţia gátnál.

A nyomozók megállapították, hogy a teológiai tanulmányokat folytató fiatal öngyilkos lett.

A tanárnőt kihallgatták az ügyészek. Bizonyítékok és tanúvallomások alapján kedden őrizetbe vették a nőt kiskorúval való szexuális kapcsolat létesítésének gyanúja miatt.

Egyes források szerint a tanárnő papné, és három kiskorú gyermeke van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!