ERDON Országos hírek

2016.10.21. 13:08

Még mindig lehet jelentkezni a IV. Pénzmágnes vetélkedőre!

Október 26-ig várják a jelentkezéseket a IV. Pénzmágnes – Kulcs a gyarapodáshoz középiskolai gazdasági vetélkedő szervezői.

Október 26-ig várják a jelentkezéseket a IV. Pénzmágnes – Kulcs a gyarapodáshoz középiskolai gazdasági vetélkedő szervezői.

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa és a Magyar Mágnás Egyesület a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem partnerségében szervezett kétfordulós, egyéni gazdasági vetélkedő idén már nemzetközi jelleget öltött, Erdély mellett Felvidékről, Kárpátaljáról és Délvidékről is jelentkezhetnek a közgazdaságtan iránt érdeklődő diákok. A vetélkedő első, online fordulójára október 27-én, csütörtökön 14-17 óra között kerül majd sor. Az online fordulón legjobban teljesítő 20 diák november 25-én Kolozsváron méri össze a tudását a verseny döntőjében. A döntőbe bejutott diákok mindegyike kap valamilyen ajándékot: az első három helyezett készpénzjutalommal (500, 300 és 200 euró értékben), az első öt helyezett egy-egy táborbelépővel (2017-es balatonszemesi CashFlow tábor, a magyarországi Pénzmágnes Alapítvány jóvoltából), a többiek pedig egy-egy ajándékcsomaggal (a BN Business cég jóvoltából) térhetnek haza.

A versenyen való részvételhez mindenkinek egyénileg kell regisztrálnia a www.penzmagnes.ro oldalon. Ezen az oldalon találhatóak a versenyszabályok és a felkészüléshez szükséges anyagok is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!