ERDON Országos hírek

2016.02.18. 10:20

A MIÉRT kiáll Antal Árpád mellett

A Magyar Ifjúsági Értekezlet az erdélyi magyarság legnagyobb ifjúsági tömörüléseként felnéz Antal Árpádra, Sepsiszentgyörgy polgármesterére és munkásságát példaértékűnek tekinti.

A Magyar Ifjúsági Értekezlet az erdélyi magyarság legnagyobb ifjúsági tömörüléseként felnéz Antal Árpádra, Sepsiszentgyörgy polgármesterére és munkásságát példaértékűnek tekinti. Kitartása, társadalomszervező munkája és a közösségi ügyek iránti elhivatottsága számunkra iránymutató, nemcsak Székelyföldön, de egész Erdélyben. Polgármesteri mandátuma alatt egy stagnáló városból fejlett európai szintű várost alakított ki. Nemcsak fejlesztett, hanem következetesen kiállt és hűen védte közösségünk jogait.

Az ilyen emberek erőt és lendületet adnak a közösségnek, és az ilyen vezetők példája ösztönzi a fiatalokat arra, hogy közösségi szerepet vállaljanak. Nekünk az a feladatunk, hogy a fiatalokat bátorítsuk a közösségi szerepvállalásra, és ne riasszuk el őket attól.

Bízunk Antal Árpád ártatlanságában, az erdélyi magyar fiatalok nevében támogatásunkról biztosítjuk őt és reméljük, hogy minél előbb tisztázódik a helyzet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!