ERDON Országos hírek

2015.06.08. 15:27

Nincs internetadó

Közleményt bocsátott ki a Pénzügyminisztérium, illetve a nagyváradi adóhivatal azzal kapcsolatban, hogy a napokban számos állampolgár jelezte: levelet kapott a taxa@finante-romania.ro e-mailcímről arra vonatkozóan, hogy évi 278 lej internethasználati díjat kell fizessen. A tárca hangsúlyozza: nincs szó ilyesmiről, tehát a megszólítottak ne fizessenek be semmilyen összeget ilyen célra.

Közleményt bocsátott ki a Pénzügyminisztérium, illetve a nagyváradi adóhivatal azzal kapcsolatban, hogy a napokban számos állampolgár jelezte: levelet kapott a taxa@finante-romania.ro e-mailcímről arra vonatkozóan, hogy évi 278 lej internethasználati díjat kell fizessen. A tárca hangsúlyozza: nincs szó ilyesmiről, tehát a megszólítottak ne fizessenek be semmilyen összeget ilyen célra.Valószínűleg egy csalási kisérletről van szó, és a hatóságok mindent megtesznek az ügy felderítése érdekében. Amúgy pedig az adóúgyi szerv nem kérhet befizetéseket olyan különféle rendszereken keresztül, mint a BITCOIN, illetve egyetlen illetéket sem lehet automatikusan kitörölni az adatbázisból

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!