ERDON Országos hírek

2014.08.14. 10:53

Hozza létre saját Stílus&Lendület címlapját a magazin tízéves évfordulóján!

A MOL Románia augusztusban ünnepeli a Stílus& Lendület, magyar és román nyelven megjelenő életstílus- és autósmagazin első száma megjelenésének tizedik évfordulóját. A 2004 augusztusában induló 32 oldalas magazint ingyenesen terjesztik a MOL Románia töltőállomásainál és havonta több, mint 100 ezer példányban jelenik meg.

A MOL Románia augusztusban ünnepeli a Stílus& Lendület, magyar és román nyelven megjelenő életstílus- és autósmagazin első száma megjelenésének tizedik évfordulóját. A 2004 augusztusában induló 32 oldalas magazint ingyenesen terjesztik a MOL Románia töltőállomásainál és havonta több, mint 100 ezer példányban jelenik meg.

"Egy folyamatosan és gyorsan változó világban a Stílus&Lendület állandó szerepet vállalt és értékes embereket, csodás helyeket, érdekes témákat mutat be azáltal, hogy az egész család igényeinek igyekszik megfelelni. Idén, az évforduló alkalmából, a MOL Románia minden lapszámban visszaemlékezik az elmúlt 10 év különleges pillanataira, illetve lehetőséget nyújt az olvasók számára, hogy elkészítsék saját címlapjukat” - nyilatkozta DARADICS Kinga, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.

A MOL csapatnak a magazin folyamatos minőségi és tartalmi javítása terén tett erőfeszítései kedvező visszhangnak örvendtek. Az év első felében végzett közvéleménykutatás eredményei szerint az olvasók nagymértékben elégedettek a kiadvánnyal. Az elismerő megjegyzések mellett ugyanakkor jelezték igényüket a megjelenések számának növelésére, magasabb oldalszámot és több turisztikai, autózási, IT-újdonságokra, receptekre, divatra vonatkozó, illetve gyerekeknek szánt cikket kérve.

„Az elmúlt tíz évből én is több mindenre emlékszem szívesen. A Kolozsvári Magyar Színházat 2007 áprilisában, a thesszaloniki közgyűlésen egyöntetű szavazással felvették az Európai Színházi Unióba. Szép, napsütéses mediterrán tavasz volt... Ugyanabban az évben beindult az Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál Kolozsváron, amelynek az idén a negyedik kiadására készülünk, és amelyet 2012-ben a legjobb európai fesztiválok közé soroltak a szakemberek. Kolozsvár közönsége első ízben láthatott világszínházat. 2009-ben New Yorkban, a Carnegie Hallban vehettem át a Magyar Kultúra Követe címet: nagyszerű este volt, a Budapesti Szimfonikusok kiváló koncertet adtak Fischer Iván vezényletével. Az UNITER az elmúlt tíz évben négyszer díjazta a Kolozsvári Magyar Színház előadásait az Év Legjobbjaként, mellette több művészünk kapott hasonló elismerést. Eszter lányomat első ízben láttam egy nagy szerepben színpadon, 2012 nyarán, a Temesvári Német Színházban. Hertha Müller szerepét alakította, szépen, tisztán, ami nem könnyű… Ábel fiam és Sára lányom elsőáldozásai azonban minden sikerélményt felülmúlnak. Azok az élmények katartikusak voltak, és örökre magammal hordozom őket... A magazin olvasói számára azt üzenem: járjanak színházba, támogassák lehetőségeik szerint a kultúrát és legyenek büszkék a nemzetközi hírnevű kulturális intézményeinkre!” – üzente Tompa Gábor, a Kolozsvári Magyar Színház igazgatója.

Az évforduló alkalmából a MOL Románia egy alkalmazást hozott létre a Stílus&Lendület olvasói számára, amely segítségével az olvasók szerkesztőkké válhatnak és saját maguk készíthetik el személyre szabott címlapjukat. Az alkalmazás a MOL Románia oldalán itt, a Facebook oldalon pedig itt, érhető el.

A MOL-csoportról

A MOL-csoport (www.mol.hu) egy független, nemzetközi, integrált olaj- és gázipari vállalat, budapesti székhellyel. Működése 40 országot érint, közel 29,000 munkavállalója dolgozik világszerte. A MOL kutatás-termelési tevékenysége több mint 75 éves tapasztalattal rendelkezik szénhidrogén bányászatban, jelenleg 8 országban folytat szénhidrogén kitermelést és 13 országban végez kutatási tevékenységet. A MOL-csoport négy kőolaj-finomítót és két petrolkémiai gyárat üzemeltet Magyarországon, Szlovákiában és Horvátországban - közös ellátási-lánc optimalizálás mellett. A vállalatcsoport több mint 1700 töltőállomással rendelkezik Közép-és Délkelet-Európában, 11 országban. Romániában több, mint 150 töltőállomást működtet. A MOL koncessziós szerződéseket írt alá a Román Ásványkincs Hatósággal három, az ország nyugati részén elhelyezkedő kutatási blokkra, amelyből eddig egyet ratifikáltak az illetékes hatóságok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!