ERDON Országos hírek

2011.10.19. 13:15

Expomariage

Az egyetlen romániai esküvői vásár, amelyre érdemes elmenni! November 11–13., Antonio Alexe Sportaréna.

Az egyetlen romániai esküvői vásár, amelyre érdemes elmenni! November 11–13., Antonio Alexe Sportaréna.

 

„Esküvői vásár! Ó, szuper! Alig várom. Ott találkozunk, lányok!” – írják a menyasszonyok az esküvői fórumokon.

Igen, így van, az esküvői vásárok valóban izgalmas események, mert átjárja őket az életünk legfontosabb eseményére való készülés láza: az ESKÜVŐRE. Itt találkoznak a kiállítók, olyan emberek, akiknek hivatása, hogy az ifjú szerelmesek igényeit kielégítsék, hogy az esküvőjük napját az életük legszebb napjává tegyék. Más részről ott vannak a látogatók. A vőlegények, menyasszonyok, anyák, barátnők, vőfélyek. Egy boldog világ ez, amelyet áthat a nagyszabású és szép esemény megszervezésének vágya. Egy összejövetel, ahol a légkör mesés, a menü ízletes, az italok válogatottak, a zene minden igényt kielégít, minden jó benyomást tesz, a torta csodás és finom, és a főszereplők, a vőlegény és menyasszony a legszebb pár, akit a meghívottak valaha láttak. A menyasszonyi ruha, a frizura, a smink, a csokor, a kiegészítők, a vőlegény öltönye, nyakkendője, gombjai, nadrágja, cipője, minden a lehető legtökéletesebb. A legválogatottabb színek és stílusok, a pár személyiségére szabva.

Mindennek egységes egésszé kell összeállni, egy ötlet, koncepció alapján működnie. Egy szín – fehér zölddel, ezüst lilával, egy stílus – romantikus, minimalista, avantgárd, egy tematika – tenger, évszakok, sakk. És persze mindezeknek jól kell egyszerre működniük. A tematikának, a színnek, a stílusnak és persze a párosnak.

Bonyolult? Szó sincs róla. Tudom, hogy Önök közül sokakat foglalkoztatott már ez. Biztosan álmodoztak arról, milyen lesz a nagy nap, hogyan mutathatjuk meg a másiknak, hogy szerelmünk örök és őszinte.

Mi, a Mireasa folyóirat csapata Önökkel együtt álmodozunk, több mint 14 éve, mióta megjelent az első lapszám, a legszebb ruhákkal, ékszerekkel, csokrokkal, meghívókkal és javaslatokat teszünk Önöknek a legújabb ötleteket és gyakorlati tanácsokat sem mellőzve. Egyre többször lep meg, hogy milyen szépek végül az Önök esküvői képei. Mennyi szép részlet, mennyi gyönyörű menyasszony!

Meghívjuk november 11—13-ra az Expomariage Nagyvárad őszi rendezvényére, hogy együtt tervezzék meg a részleteket a legjobb szakértőkkel. Itt megtalálják a legjobb szolgáltatásokat és termékeket, hihetetlen ajánlatok keretében. Sok meglepetéssel várjuk Önöket. Ne feledjék, az Expomariagera kilátogatva minden szolgáltatóval egy helyen találkozhatnak. Így fogalmat alkothatnak arról, hogyan tervezzék meg az esküvőt és milyen költségvetést igényel ez.

Ne hagyják ki tehát az Expomariaget Nagyváradon november 11–13. között az Antonio Alexe Sportarénában. Nyitva tartás: pénteken 13–20, szombaton 10–20, vasárnap 10–18 óra között. A belépő ára 5 lej, egy egész napra érvényes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!