ERDON Országos hírek

2010.08.02. 08:22

Sokba került Románia turisztikai arculata

<p>Románia turisztikai arculatának alkotói része 94.600 euróba került, 900.000 euróig a különbözet a piackutatás ára, amelyet Németországban, Nagy Britanniában, Olaszországban, Oroszországban, Ausztriában, az Amerikai Egyesült Államokban, Franciaországban és Magyarországon végeztek.</p>

A kutatás során két tényezőt vizsgáltak: a minőséget és a mennyiséget, 10.800 alanyt kérdeztek meg telefonon, 90-et közvetlen módon, két célcsoportot vizsgáltak, és több szakértői megbeszélésre, értekezletre került sor. A minisztérium pénteken kért magyarázatot az arculattervező cégtől a logóban szereplő levél és az interneten fellelhető szimbólumok közötti hasonlóságra. Leszögezték: addig nem fizetnek, amíg nem tisztázzák ezt a kérdést. “Románia turisztikai arculatát és ennek minden elemét mi terveztük, így eredetinek kell tekinteni” - nyilatkozták a cég képviselői. A válasz kézhezvétele után a minisztérium mára hívta össze a Románia turisztikai arculatával foglalkozó tanácsot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!