ERDON Országos hírek

2010.07.30. 15:39

Pedagógusokat díjaznak

<p>Az idei évben is pályázhatnak pedagógusok a Segíthetek? tehetségtámogató program keretében.</p>

A díjra olyan Romániában tevékenykedő tanárok és edzők pályázhatnak, akiknek meghatározó szerepük volt abban, hogy fiatal tehetségek induljanak el a sikerek útján a művészetekben, a sportban és tudományok területén. Az egyenként 8000 lej értékű díjat évente tíz személy kaphatja meg, amire bárki benyújthat jelölést, az alapítvány kuratóriuma 2011 februárjában dönt az első kiírás díjazottairól.
„A MOL Románia idén ötödször finanszírozta a Segíthetek? Tehetségtámogató Programot, és a program során láttuk, milyen fontos szerep jut a tehetségeket felkészítő tanároknak, edzőknek, akik a legtöbb esetben a háttérben maradnak, akik neve alig válik ismertté” — érvelt a program szükségessége mellett FerenczSzabolcs, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.
Az idei tehetségtámogató program eredményeit július 30–án teszik közzé. A Mentor díj kiírásának a részletei a www.pentrucomunitate.ro és a www.molromania.ro honlapokon olvashatók el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!