ERDON Országos hírek

2010.06.27. 15:36

Két gyerekével majd magával is végzett az erdélyi unitárius lelkész

<p>Megölte két gyerekét szombat éjszaka az erdélyi Szeben megyében levő Medgyes város unitárius lelkésze, nem sokkal később pedig magával is végzett.</p>

A tragédia szombat éjszaka történt a medgyesi unitárius templomban. A nyomozók információi szerint a 35 éves lelkész szombat este távozott otthonról két gyerekével. A feleségének azt mondta, hogy bevásárolni mennek. Mivel órák elteltével sem tértek haza, keresésükre indultak. A két gyerek vérbe fagyott holttestére abban az unitárius templomban találtak rá, ahol eddig apjuk szolgált.

A romániai hírügynökségeknek a vizsgálóügyész azt nyilatkozta: a kisgyerekeknek súlyos fejsérüléseik voltak. Mély vágás volt mindkettőnek a nyakán is, a törvényszéki orvostani intézet szerint ez okozta halálukat.

A 35 éves lelkész tettének okait nem ismerik. Nem sokkal később holtan találták őt is a közelben elhaladó vasúti sínek között. A lelkész egy vonat elé vetette magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!