ERDON Országos hírek

2010.05.06. 17:01

Bolyai Nyári Akadémia

<p>A pedagógus megváltozott szerepe a XXI. század iskolájában címmel szervezik meg az idei évben a pedagógusok számára a Bolyai Nyári Akadémiát, a képzéseken való részvételre csak a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségének tagjai pályázhatnak.</p>

A pályázónak a választott szekcióban meghirdetett célcsoportnak megfelelő képzettséggel kell rendelkeznie. Jelentkezni a pályázati adatlap pontos kitöltésével és határidőig való elküldésével lehet, előbbi letölthető a http://www.bnya.rmpsz.ro/?app=signup&tpl=letter honlapon, a benyújtási határidő május 28. A megyei RMPSZ szervezetek vezetőiből álló testület a rendelkezésre álló helyek száma figyelembevételével dönt a pályázatok elfogadásáról. A vallástanárok továbbképzőjére jelentkezők az iratkozás módjáról GálLászlótól a 0258–811454–es telefonszámon, vagy a galaszlo@yahoo.fr címen, vagy KatóLeventénél a 0264–599800–ás telefonszámon,vagy a tanugy@reformatus.ro címen kérhetnek bővebb felvilágosítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!