ERDON Országos hírek

2008.10.11. 16:24

A független jelölteket és a referendumot támogatja az MPP

<p>Marosvásárhely – Az országos vezetés döntésének megfelelve, függetleneket támogat a Magyar Polgári Párt Maros megyei szervezete.</p>

A párt által kiadott közleményben kinyilvánítják, hogy a Magyar Polgári Párt Maros Megyei Szervezete és a megyei helyi szervezetek az õszi parlamenti választások kampányában és a választásokon Dr. Kincses Előd független szenátorjelöltet, 2-es szenátori kollégium, és Kozsik József, színművész, független képviselőjelöltet, 3-as képviselői kollégium, támogatják. A Magyar Polgári Párt az induláshoz szükséges támogató aláírások összegyûjtésében is segít. Fontosnak tartják, hogy a többségében magyarok lakta vidékeken is érvényesülhessen a személyre szóló választások elve, ezért az elnökség figyelmébe ajánlották, az 5-ös kollégiumban esetlegesen induló független jelölt támogatását is.

A Magyar Polgári Párt Maros megyei önkormányzati képviselõi támogatják és a helyi önkormányzatokba folyó hónapban benyújtják a Székely Nemzeti Tanács által javasolt Maros megye közigazgatási határainak megváltoztatásáról szóló népszavazást kezdeményezõ határozattervezetet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!