ERDON Országos hírek

2008.03.27. 11:24

Hétvégén zár a „100 féle Erdély” fotókiállítás a budapesti Szabadság téren!

<p>Eddig 100 ezren látogatták Budapest egyik fő ünnepi attrakcióját a 100 féle Erdély fotókiállítást. A Budapesti Tavaszi Fesztivál programját, turisták, családosok, fiatalok és idősek egyaránt megtekintették.</p>

2008. március 30-ig, vasárnap estig még megtekinthető, a 100 db Erdélyről szóló, kinagyított, speciális felületen bemutatott, nagyméretű képből álló szabadtéri fotókiállítás, Budapesten, a Szabadság téren, a Magyar Televízió épülete előtti parkban.

 

A „100 féle Erdély” óriás fotókiállítás célja a hagyományosan soknemzetiségű Erdély megjelenítése, a kulturális különbözőségeken keresztül, melyek jól érzékelhetők a különböző karakterekben, az építészetben, a tárgykultúrában, a természeti és a lakóhelyi környezetben és a szokásokban egyaránt. Az alkotásokon keresztül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a 21. századi Erdélyben a sokféle kultúrával, és hagyományokkal rendelkező közösségek, és egyének jó példát mutatnak mindenki számára, hogyan lehet a különbözőségek ellenére békességben egymás mellett élni.

 

Szeretettel várjuk Önöket!

 

Kapcsolódó linkek:

www.100erdely.com

www.supergroup.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!