Erdon - Nemzetkozi

2018.08.18. 22:55

Iohannis: Kofi Annan egykori ENSZ-főtitkár látnoki képességekkel megáldott vezető volt

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) egykori főtitkára, Kofi Annan látnoki képességekkel megáldott vezető volt - hangsúlyozza egy Twitter-üzenetben Klaus Iohannis államfő.

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) egykori főtitkára, Kofi Annan látnoki képességekkel megáldott vezető volt - hangsúlyozza egy Twitter-üzenetben Klaus Iohannis államfő."Elveszítettük ma Kofi Annan Nobel-békedíjas volt ENSZ-főtitkárt. Látnoki képességekkel megáldott vezető volt, inspirációul szolgálhat mindannyiunk számára, hogy folytassuk a munkát egy békésebb világ érdekében. Az ENSZ megreformálására irányuló törekvéseit nem fogjuk feledni. Őszinte részvétem a családnak!" - fogalmaz üzenetében az elnök.

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének korábbi főtitkára, a ghánai származású Kofi Annan szombaton halt meg, 80 éves korában, rövid betegség után - közölte a róla elnevezett alapítvány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!