ERDON Music

2009.01.06. 10:33

Elkészült az ólomszárny videoklipje

<p>Annamari az új évet egy új klip bemutatásával indítja rajongói számára. A karácsonyi ünnepekre készült el a Krisz Rudival közösen énekelt Ólomszárny / Free me inside dal klipje, amelyet hamarosan a tv-csatornákon is sugározni fognak.</p>

A kisfilm egyrészét még az ősszel Budapesten, a Rutkay Éva színházban forgatták, igen jó hangulatban: - Rudi folyton poénkodott, - meséli az énekesnő - szinte minden playback-felvétel után más és más dalt zongorázott. Már vagy százszor énekeltük el a dalt, különböző beállításokkal, és ő nem fogyott ki az ötletekből, a szünetekben mindig újabb számokat produkált. A klip képsorainak többi részét az Aranyszarvas Fesztivál felvételei teszik ki, amelyek még jobban megdobják a dal hangulatát.

- Szerettük volna, ha a fesztiválos képek szerepelhetnének a klipben. Szerencsére sikerült a Román Televízió beleegyezését megkapnunk, így felhasználhattuk ezeket a jelenteket, amelyek azért is kedvesek számomra, mert életem egyik legszebb koncert-emléke marad – fejezi be Annamari.

Az Ólomszárny magyar és angol változata már látható a neten az alábbi linkeken:

">http://www.youtube.com/watch?v=V0fHqcbEeDQ

http://www.youtube.com/watch?v=OlDzERHIgc8

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!