ERDON Helyi hírek

2019.10.14. 11:28

Új üzletet nyitott a Ieftinel-hálózat

A Ieftinel munkatársai bővebb kínálattal, elérhetőbb árakkal és különböző akciókkal várják a vásárlókat a Kolozsvári úton nyitott új üzletükbe.

A Ieftinel munkatársai bővebb kínálattal, elérhetőbb árakkal és különböző akciókkal várják a vásárlókat a Kolozsvári úton nyitott új üzletükbe.2007-ben nyílt meg Váradon az első Ieftinel-bolt, az azóta eltelt időszakban pedig egyre bővült a hálózat. A legújabb üzlet körülbelül egy hónapja nyílt meg, jelenleg ez számít a legnagyobbnak Váradon. A Kolozsvári úti bolt mintegy 1300 négyzetméteres eladótérrel rendelkezik, ezenkívül raktárhelyiségekkel és irodákkal is. A kényelmesebb vásárlás érdekében hamarosan bővítik az új üzlet parkolóját.

A nagy eladótér lehetővé teszi, hogy bővebb árukínálattal álljanak a vásárlók rendelkezésére. Az új üzletben körülbelül 5000 terméket lehet megtalálni, a legjobb árakon: élelmiszer- és tejtermékeket, bőrápolási és higiéniai cikkeket, kozmetikumokat, papírárut stb.

A Ieftinel-boltok akciós termékei mellett a Kolozsvári úti boltban még több kedvezménnyel készültek: több mint 25 terméket lehet leszállított áron megvásárolni a jövő héttől kezdődően. Az akciós ajánlatokról a vásárlók a Ieftinel-újságból értesülhetnek, akár már ezen a hétvégén, ugyanis a kinyomtatott 65 ezer példányt már ma elkezdik szétszórni a postaládákba. Továbbá a Bihari Naplóban és a Jurnal Bihorean napilapok pénteki lapszámaiban és a bihon.ro hírportálon is értesülhetnek a heti ajánlatokról.

A vevőket segítőkész, profi személyzet várja. Váltásonként tíz alkalmazott áll a vásárlók rendelkezésére, bátran lehet hozzájuk fordulni bármilyen kérdéssel. Viszonteladók számára kedvezménnyel készültek, ezekről szintén a bolt alkalmazottaitól lehet érdeklődni.

Az újonnan nyitott boltot a vásárlók Nagyváradon, a Kolozsvári út (Calea Clujului) 197B szám alatt találják meg. Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8–20 óra között, szombaton 8–13 óra között, vasárnap zárva.

(Fizetett hirdetés: H1399)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!