ERDON Helyi hírek

2019.08.16. 11:08

Vonzó hely lett a Püspökfürdő (Băile 1 Mai) hullámstrandja!

A Váradszentmártoni (Sânmartin) Polgármesteri Hivatal által korszerűsített hullámstrand kellemes környezetben, méltányos árakkal várja a pihenni vágyó vendégeket.

A Váradszentmártoni (Sânmartin) Polgármesteri Hivatal által korszerűsített hullámstrand kellemes környezetben, méltányos árakkal várja a pihenni vágyó vendégeket.Püspökfürdő. Több mint 350 000 eurós beruházással sikerült teljesen megváltoztatni a hely kinézetét. Másfél hónappal újranyitását követően, új külsővel mutatkozik be a püspökfürdői hullámmedence az oda látogatók előtt. Harminc év után nagyszabású felújítási és korszerűsítési munkálatok zajlottak ott.

A medencét felújították, „személyiségét” azonban megtartotta. Az öltözőket és vizesblokkokat új szintre emelték. Emellett új kültéri zuhanyzókat telepítettek, a zöldterületeket felújították, a sétányok új burkolatot kaptak.

Az erdő közepén

A körülbelül 4 hektáron elterülő püspökfürdői hullámmedence azokat a látogatókat várja, akik egy szép medence mellett, friss levegőn, a fák árnyékában szeretnének pihenni, hiszen a strand az erdő szívében található.

„A strand teljes felújítási munkálatait fák kivágása nélkül oldottuk meg.” - nyilatkozta Cristian Laza, Váradszentmárton polgármestere. Ez a biztosítéka annak, hogy a hullámstrand vonzó célpont, ugyanakkor megfizethető hely maradt.

A strandra a belépés felnőtteknek 20 lejbe, gyermekeknek pedig 10 lejbe kerül.

A Váradszentmártoni Polgármesteri Hivatal tervei között szerepel, hogy hogy a strandot még legalább két új medencével egészítik ki, egy gyermek- és egy élménymedencével. Emellett a jelenlegi medencét új hullámgeneráló berendezéssel látják el, mert a meglévő motort nem lehetett felújítani, így üzembe helyezni sem. Sportpályákat is kialakítanak majd, és lesz strandröplabdapálya is.

(Hirdetés: H: 261354)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!