ERDON Helyi hírek

2019.07.26. 09:31

Újabb éttermet nyit a Spartan Nagyváradon

A Lotus Retail Parkban, a Ștefan Octavian Iosif utca 3. szám alatt, még a tavaly decemberben megnyitott étterem sikerétkövetően, a <a href="https://spartanrestaurant.ro/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Spartan</a> 2019. szeptember végén újabb éttermet avat Nagyváradon.

A Lotus Retail Parkban, a Ștefan Octavian Iosif utca 3. szám alatt, még a tavaly decemberben megnyitott étterem sikerétkövetően, a Spartan 2019. szeptember végén újabb éttermet avat Nagyváradon.Az új egység számára az alábbi személyzetet alkalmazzák: grillezett hús készítő és daraboló, pénztáros, pizzakészítő, szakácssegéd, gyorséttermi ételkészítő. A jelentkezőktől nem kérnek szakmai tapasztalatot, a képzés a munkahelyen történik. Korszerű munkakörülmények, fiatal és lelkes csapat, vonzó fizetési csomag, teljesítménybónuszok és sok más juttatás,ez a Spartan ajánlata. Az érdekeltek további felvilágosítást kaphatnak a 0727623682 telefonszámon és a spartanarad@yahoo.com e-mail címen.

Görög ételek, román márka

A Spartan egy görög étterem, ugyanakkor 100%-ban román márka, amelyik jelentős fejlődésen ment keresztül az utóbbi években. Története 2012-ben kezdődött, amikor egy fiatal ügyvéd megvalósította egyetemista kora óta dédelgetett álmát: versenybe szállt a KFC-vel és a McDonald’s-val.

A Spartan étterem az egyik legnagyobb gyorsétteremlánc Romániában, ahol a nyárson sült hús alapétel, a ház különlegességei pedig a gyros és a souvlaki.

Saját különlegességek

A Spartan specialitásainak alapja a tápláló, nyárson sült hús és a görög pita, ezek mind helyben készülnek, és friss zöldségből előállított, 0 százalék zsírtartalmú mártásokkal szolgálják fel.

A Spartan étterem által kínált különlegességeket a görög konyha ihlette, ez tükröződik a hús sütési módjában, a péksütemények készítésében és a pitába töltésben, de az étel elkészítése mégis sajátos. A legkiválóbb összetevők és egyedi kombinációk azok a titkok, amelyek ebben az étteremben az étkezést, újszerű kulináris élménnyé teszik, ami teljesen eltér a klasszikus gyorséttermekétől, ahol gyakran sok kalóriát és szénhidrátot tartalmazó harapnivalókat szolgálnak fel.

Az étterem fő készítménye a Spartan Souvlaki, amit grillezett hússal, hasábburgonyával, lila-hagymával, salátával és savanyú uborkával tálalnak fel.

A Spartan étterem egy másik terméke, a Gyros Pyta, az ókori Görögországra jellemző történelmi eledel.

Aki diétás étrendet követ, válassza a friss Spartan salátát, amely alacsony kalóriatartalmú, különösen meleg napokon ajánlott, nagyon üdítő, és jól kombinálható a sok zöldségből készült mártással. Ez a friss és különleges mártás 0% zsírt tartalmaz, természetes alapanyagokból készül, beleértve a paradicsomot, sárgarépát, zellert, kápia paprikát és egy kis chili paprikát.

A klasszikus pitát két különleges pitával helyettesítik, két enyhén ropogós termékkel, a klasszikus gyroshoz, sajt gyroshoz és a Leonidas pitához adják.

A Spartan csirke-, borjú-, juh- és malachúsból készültételekkel várja vendégeit, hogy mindenki igényeitkielégíthesse.

A hús elkészítésének módja szintén újszerű, és különleges,mert joghurtban puhítják mielőtt a hagymából, sárgarépából, kápia paprikából, mézből és fokhagymából álló pácba tennék.

Minden finomság kombinálható az öt Spartan szósz bármelyikével, melyek meghódították Romániát, hiszen ezeket úgy állították össze, hogy mindenki megtalálja az ő ízlésének megfelelőt, még azok is akik a pikáns, csípős mártásokat szeretik.

A Spartan menü a legigényesebb ügyfeleknek is megfelelő készítményeket kínál, mint: Souvlaki Spartan, Gyros, Leonidas Pyta, Cheese Gyro, rántott csirkemell, friss salátaCheese gyros. A friss saláta és a Perzsa tál feta sajttal is kérhető.

Franchize

A Spartan, a Strong MND Corporation Kft. franchise csoport része, melynek tulajdonában van a www.francizelacheie.ro honlap is. Az étteremláncot 2012-ben hozták létre, ma 43 étterme van, ebből 20 saját, 23 pedig franchise rendszerben működik, a fővárosban és az ország másik 23 városában: Suceava, Gyulafehérvár (Alba Iulia), Arad, Brassó, Jászváros (Iași), Kolozsvár, Temesvár, Botoșani, Galac (Galați), Brăila, Focșani, Zsilvásárhely (Târgu-Jiu), Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Déva, Râmnicu Vâlcea, Nagyszeben (Sibiu),Nagybánya (Baia Mare), Piatra Neamț, Konstanca (Constanța), Bákó (Bacău) és Beszterce (Bistrita).

(Fizetett hirdetés: H  253718)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!