ERDON Helyi hírek

2019.06.09. 18:40

Huszonhat cég vett részt a Nagyvárad Expón

Június 8–9-én a nagyváradi Era Parkban zajlott a Nagyvárad Expó, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállítása és vására. Az expó kiváló alkalom volt arra is, hogy a vállalatok interakcióba léphessenek egymással.

Június 8–9-én a nagyváradi Era Parkban zajlott a Nagyvárad Expó, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállítása és vására. Az expó kiváló alkalom volt arra is, hogy a vállalatok interakcióba léphessenek egymással. Az Inform Media cég, a Bihari Napló és a Jurnal bihorean kiadója, az erdon.ro és bihon.ro működtetője, egy új nagyszabású eseménnyel készült a Bihar megyeiek számára. A hétvégi Nagyvárad Expó kiállításon összesen 26 cég jelent meg, a standjaikat felkereső érdeklődők számos látnivalóval és tudnivalóval gazdagodhattak a szakértői bemutatások során. Hogy mennyire voltak elégedettek a kiállítók, illetve a látogatók érdeklődéséről a következőkben kapunk visszajelzést.

Sok és hasznos tudnivaló

A bemutatkozás mellett a kiállítás remek lehetőség volt együttműködések kialakítására is, ahogy az a Casa din Chirpici cég esetében is történt, akik a rendezvény alatt a Lana Team-en keresztül megismerkedhettek a Riwowi Line által kigondolt, a házak gyapjúval történő hőszigetelési megoldásával. Ez csak egy eset, de biztosak vagyunk benne, hogy sok hasonló történt az expó alatt.

A Nagyvárad Expóra látogatók különleges termékekkel, információkkal, tanácsadással és megoldási lehetőségekkel gazdagodtak. A Leroy Merlin kertészeti és építkezési gépekkel felszerelt standokkal várta az érdeklődőket, de berendezési és dekorációs részt is kialakítottak.

Üvegből mindent lehet készíteni – lépcsőkorlátot, lépcsőt, ajtót. Ezt taglalták az Imperial Glass képviselői.

Az okos otthon már nem egy tabutéma – az Arikan képviselői erről győzték meg a standjukhoz érkezőket, ismertetve az olyan biztonsági rendszereket, amely által egy telefonról vagy táblagépről akár egy egzotikus helyen való nyaralás során is felügyelhetik otthonuk biztonságát.

Utolsó generációs lakások és beszerzésüket ismertette a Casa Regal Imobiliare cég, amely a Victoria Rezidentialt képviseli, illetve hasonló tájékoztatást nyújtott az Anastasia Residence is.

Hármas rétegzett, laminált padlót, bejárati ajtókat, beleértve ezek felszerelését ismertette a Matros.

Fürdőszobai berendezések, fali gázkazán, szolgáltatások várták az érdeklődőket az Instal Casa standjánál.

A Sculeprime.ro, a Makita legnagyobb Bihar megyei forgalmazója, akkumulátoros kertészeti és építkezési gépekkel érkezett az expóra. Érdekességük volt az akkumulátoros talicska, amelyik nem igényel nagy erőfeszítést a kezelőjétől.

A műgyanta-padlók napjainkra egyre divatosabbá váltak, nemcsak a csempét, hanem a padlóburkolatot is helyettesítik. A műgyanta-padlót a DEVE Prodexim ismertette.

A Termoflux hőpompákat, cellulóz- és farostlemezes szigetelőanyagot kínált, utóbbiak egyre jobban kiszorítják az ásványgyapot szigetelést, nem véletlenül, hiszen jobb hőszigetelők.

A ShopExpert a Bosch professzionális termékekre helyezte a hangsúlyt, egyébként nekik van a legnagyobb bemutatószalonjuk Váradon, a reptérrel szemben.

A Biodry házak szigetelésére és a nedvesség okozta problémákra nyújtott megoldási lehetőségeket. Kert és udvarok berendezéséhez a Master Garden standjánál kaphattak segítséget a látogatók.

A Mobexpert szakértői lakberendezési tanácsokkal látták el a bizonytalan lakástulajdonosokat.

Stihl motoros kaszákkal, láncfűrészekkel, motoros kapákkal vett részt a kiállításon a HOLX by Ramon.

Akik szeretnek grillezni vagy bográcsozni azok igazi különlegességre bukkanhattak a Bu Bu Bucătarul Burlan standjánál, mégpedig egy forgatható grillezőre, ami két Bihar megyei mérnök találmánya. Náluk szabadon állítható kagylók rögzítőit is lehetett találni.

Az Alcas Italia kül- és beltéri festékeket, díszítő festékeket, penész elleni festéket ajánlott a látogatóknak.

Beltéri dísztárgyak

A Nagyváradi Expóról nem hiányozhattak a függönyök és beltéri dísztárgyak sem, ezeket a Sophia Home Decoration standjánál lehetett feltalálni.

Nem megszokott szigetelési megoldást ismertetett a Riwowi Line, ami gyapjúval való hőszigeteléssel (Lanaterm) foglalkozik.

Az Agrisorg szintén kertészeti, erdészeti felszereléseket kínált, náluk kiemelkedő volt a fűnyírórobot és az a társa, ami a medencét tisztítja ki. Az expóról akár azok is jó tanácsokkal térhettek haza, akik úszómedencét terveznek udvarukba: számukra a Happy Pool nyújtott segítséget.

A Porcelanosa és a Dekoart Ceramic fürdőszobai berendezésekkel, csempékkel, illetve utóbbi fürdőszobai bútorokkal vett részt az expón.

A legnagyobb standdal volt jelen a szakterületén elismert Brumă Motoutilaje brand, amely kertészeti, építkezési gépekkel ismertette meg a látogatókat. Náluk is fellelhető volt egy robot-fűnyíró gépezet.

A Casa din Chirpici faalapú házak iránti érdeklődőket várt, az ilyen típusú építmények 36.000 eurós ártól indulnak és három hónap alatt kész vannak.

A Kinetic Body is jelen volt a kiállításon, ők a munka utáni jól megérdemelt kikapcsolódásról és edzésről gondoskodnak.

Mind a 26 cégnek köszönjük a részvételt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!