ERDON Helyi hírek

2019.06.04. 09:30

HOLX by Ramon, Arikan és Biodry a Nagyvárad Expón

Huszonhat cég vesz részt a Nagyvárad Expón, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállításán és vásárán, melyre 2019. június 8–9-én kerül sor az Era Parkban. Ezúttal a HOLX by Ramon, az Arikan és a Biodry cégek mutatkoznak be.

Huszonhat cég vesz részt a Nagyvárad Expón, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállításán és vásárán, melyre 2019. június 8–9-én kerül sor az Era Parkban. Ezúttal a HOLX by Ramon, az Arikan és a Biodry cégek mutatkoznak be.1998-ban Ramon Suciu váradi üzletember létesített egy céget, amely gyorsabb hozzájutást biztosított a STHIL termékekhez. Volt már szakmai gyakorlata, 2004-ben saját üzletet nyitott, ami 10 évig jól ment. Közben a Viking termékeinek forgalmazója lett, amelyek a világ legjobb kertészeti kellékei. 2014-ben jött az ötlet, hogy bemutatóüzletet nyisson, 2017-ben meg is valósult, most a Kolozsvári út 40A szám alatt található Európa egyik legszebb STIHL bemutató üzlete, amely a STIHL Románia támogatásával nyílt. Tóth Csaba értékesítési csapatvezető a STIHL Romániánál azt mondja, hogy a HOLX a legszebb üzlet a láncolatból Romániában, és az ötödik legnagyobb. Külalakban a romániai üzleteik szebbek a németeknél. A HOLX-nél több mint 80 STIHL és Viking termék található, van készletük alkatrészekből, szervizük, részletek a Kolozsvári út 40A alatt és a holx.ro-n.

Arikan

„Biztonság, ellenőrzés és kényelem új lakásban.” Azok többségének, akik lakást építenek vagy felújítanak, világos, hogy egyes dolgok kötelezőek. Talán a komfort a bútorra, a padlófűtésre, a légkondira, automata garázsajtóra vonatkozik, a biztonság pedig riasztórendszerre és videófelügyeletre. Akik nemrég költöztek új lakásba és befektettek különböző rendszerekbe emlékezhetnek mikor jött egy szaki, hogy átadja a rendszert a távirányítókkal: „Hova tettem a füzetemet, amibe felírtam ezek használatát? Vajon ők szolgálnak engem, vagy én őket? Lehetne egyetlen távirányító mindenhez. Milyen jó lenne, ha családhoz igazítható lenne az egész.”

„Még hiszünk abban, hogy az intelligens rendszerek science fiction, vagy nagyon drágák. De már rég nem így van. Képzeljék el, hogy éjszaka felébrednek, átmennek a gyerekhez, ellenőrizni, a fények pedig tompítva bekapcsolódnak, hogy ne zavarjanak senkit, amikor pedig elutazott, a ház úgy viselkedik, mintha otthon lenne, a fények, a zárak, a zene, a kerti berendezések, minden úgy működik, hogy ne adjon ötleteket rossz szándékúaknak. Képzelje el, hogy a lakás összes készüléke egy gombnyomás távolságra van, és telefonról a világon bárhonnan irányíthatja” – mondják az Arikan képviselői.

BioDry

A BioDry egy innovatív technológia amely, véglegesen megszünteti az épület falainak a nedvesedését! Ön is hasonló problémával küzd? Hámlik a festés, lehullott a vakolat, magas a falakban a nedvesség? Hiába vakolta le, újra és újra előjön a salétrom? A BioDry a végleges megoldás! Bővebb információk: facebook.com/biodryromania/

26 cég az expón

A Nagyvárad Expó, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállítása és vására az Inform Media, a Bihari Napló, a Jurnal bihorean kiadója, az Erdon.ro és Bihon.ro működtetőjének, egy új nagyszabású rendezvénye, amit 2019. június 8-án és 9-én tartunk meg az Era Parkban. A rendezvényre várjuk az ingatlanfejlesztőket, az építő- és szerelőanyag-gyártókat, a belső és külső építészeti, valamint a kertészeti cégeket. A Nagyvárad Expóra jelentkezhetnek műépítészeti, formatervezési, topográfiai cégek, valamint ingatlan-, illetve hitelközvetítők is. A Nagyvárad Expóra jelen pillanatig 26 cég iratkozott fel. Ezek a BU BU Bucătarul Burlan (hordozható, megfordítható grillező), Holx by Ramon, Anastasia Residence, Dekoart Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Motoutilaje Brumă, Victoria Rezidenţial prin Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, SculePrime.ro, Leroy Merlin, Kinetic Body, Master Garden, Arikan, Instal Casa, Imperial Glass, Porcelanosa, Sophia Oradea, Casa din Chirpici, Termoflux, ShopExpert és BioDry.

Népszerűsítés

Mint ahogy azt már bebizonyítottuk, népszerűsítés tekintetében a legjobbak és leghatékonyabbak vagyunk, mind a nyomtatott, mind az online felületeken. A Nagyvárad Job Expo résztvevői nagyon elégedettek voltak, ezért arra számítunk, hogy a Nagyvárad Expó résztvevői legalább olyan elégedettek lesznek.

Az eseményre jelentkező cégeket reklámozzuk a Bihari Napló, a Jurnal bihorean és a Jurnal Bihorean Plus kiadványokban, de a Bihon.ro és az Erdon.ro portálokon is. A Nagyvárad Expó résztvevőit ugyanakkor népszerűsítjük a Bihari Napló és Jurnal bihorean Facebook-oldalain, és az Erdon.ro és Bihon.ro portálokéin is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!