ERDON Helyi hírek

2019.06.06. 17:21

Az Instal Casa, a Brumă Motoutilaje és a Casa din chirpici az expón

Összesen 26 cég vesz részt a Nagyvárad Expón – a lakás-, építkezési anyag, szerelvény és dekorációs vásáron, mely június 8-án és 9-én lesz az ERA Parkban. Az alábbiakban az Instal Casa, a Brumă Motoutilaje és a Casa din chirpici cégek mutatkoznak be.

Összesen 26 cég vesz részt a Nagyvárad Expón – a lakás-, építkezési anyag, szerelvény és dekorációs vásáron, mely június 8-án és 9-én lesz az ERA Parkban. Az alábbiakban az Instal Casa, a Brumă Motoutilaje és a Casa din chirpici cégek mutatkoznak be.Az Instal Casa egy 16 éve alapított román cég, helyi vállalkozás, mely folyamatosan terjeszkedik, hőszigetelő és egészségügyi termékeket kínálva, illetve szerelési és karbantartási szolgáltatással is a kliensek rendelkezésére állva. Üzleteikben a következő márkák találhatóak meg: Viessmann, Ariston, Imas, Fondital, Tiemme, Ferroli. „Vonzó árak, gyorsaság és komolyság, ezzel kezelnek minden rendelést, és ez vezetett ahhoz, hogy egyre többen vegyék igénybe az Instal Casa szolgáltatásait. Két üzletükben, a Meșteșugarilor utca 3A és a Korvin Mátyás utca 209 szám alatt nemcsak árukészlet van, de azoknak megfelelő kiállótóhely is”, mondja a cég képviselője. Az Instal Casa széles választékot kínál szilárd vagy folyékony tüzelésű, illetve elektromos központifűtés-rendszerekből, padlófűtés-rendszerekből, hőszivattyúkból, napelemekből, hűtőrendszerekből és ezekhez tartozó alkatrészekből, mindet promóciós árakon. Az Instal Casa a kliensek rendelkezésére áll a számukra legmegfelelőbb termékek kiválasztásában, azok felszerelésében és szervizelésében. Az Instal Casa mindent ajánl, ami a teljes komforthoz szükséges: egészségügyi berendezések és felszerelések, padlófűtéshez és lékondicionáláshoz, víz- és gázszereléshez, napelemekhez szükséges kellékek.

Brumă Motoutilaje

A 2011-ben alapított Brumă Motoutilaje román magántőkével működő cég, profilja a mezőgazdasági, építkezési, famegmunkálási, állattenyésztési, kertészeti és erdészeti ágazatban használt, illetve védőfelszerelések forgalmazása. A cég a Brumă márkanév alatt fejti ki tevékenységét, melynek 24 évnyi tapasztalat van a háta mögött. Fenntartják a brand színvonalát, de saját rendszereket is kidolgoztak, amelyek szintén megfelelnek a minőségi elvárásoknak. Ennek megfelelően minden üzletükhöz tartozik egy műhely, mely a klienseknek teljes körű és gyors kiszolgálást biztosít, eredeti alkatrészekkel a garanciális és posztgaranciális időszakban, illetve ingyenes szaktanácsadás is van a felszerelések használatával kapcsolatban. A cég próbautakat is szervez a felszerelésekkel, bemutatva azok működését. A Brumă Motoutilaje abban is a vásárlói rendelkezésére áll, hogy akinek nincs elegendő készpénze, részletekben is gondolkodhat, előnyös és korrekt feltételek mellett, a kölcsönös megbecsülés jegyében.

Az elégedett ügyfeleik között a következőket tartják nyilván: SC Paniman SRL, SC Eurobufalo SRL, SC Maxtehnologic SRL, SC Vital Pavaje SRL, SC Ara Shoes Romania SRL, SC First Forest SRL, RDS RCS stb.

Casa din chirpici

A Casa din chirpici (Vályogház) a megrendelő kérése szerint épít ökolakóházakat fă- vagy fémvázra. Környezetbarát szigetelést használnak, a Romania Green Building Council igazolásával. Az építkezés nyomán maradó hulladék elenyésző mennyiségű, a kivitelezés rövid idő alatt megvalósul. „Magunkról elmondhatjuk, hogy egy fiatal csapat vagyunk, tíz éves, külföldön szerezett tapasztalattal és azzal a céllal, hogy egy élhető környezetet hagyjunk magunk után utódainknak örökségül”, mondja a cég képviselője.

Miközben egy hagyományos ház természeti erőforrásokat használ fel, és hulladékot hagy a természeti környezetben, egy ökoház védi a természetet, illeszkedik abba, minimális befolyást gyakorolva arra. A hangsúlyt az alternatív energiákra helyezi, a természetes fény és az esővíz felhasználására. A nem konvencionális energiafelhasználás során igénybe vesz napelemeket, hőszivattyúkat, eoline-turbinákat. Az ökoházak építéséhez használt anyagok nem károsítják számottevően a környezetet semmilyen formában. Ezek az anyagok nem mérgezőek és kevés hulladék marad utánuk az építőtelepen. Egy ökoház fă- és fémalapra is felépíthető, hogy minél nagyobb energiamegtakarítást érjünk el. A leggyakrabban használt környezetbarát anyagok: szalma, agyagtégla, nádborítás, cellulózvatta, kender, bazaltos szigetelés stb.

26 cég az expón

A Nagyvárad Expó, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállítása és vására az Inform Media, a Bihari Napló, a Jurnal bihorean kiadója, az Erdon.ro és Bihon.ro működtetőjének, egy új nagyszabású rendezvénye, amit 2019. június 8-án és 9-én tartunk meg az Era Parkban. A Nagyvárad Expóra 26 cég iratkozott fel. Ezek a BU BU Bucătarul Burlan (hordozható, megfordítható grillező), Holx by Ramon, Anastasia Residence, Dekoart Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Motoutilaje Brumă, Victoria Rezidenţial prin Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, SculePrime.ro, Leroy Merlin, Kinetic Body, Master Garden, Arikan, Instal Casa, Imperial Glass, Porcelanosa, Sophia Oradea, Casa din Chirpici, Termoflux, ShopExpert és BioDry.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!