ERDON Helyi hírek

2019.06.06. 10:59

Az Alcas Italia, az Imperial Glass és a Sophia Home Decoration az expón

Összesen 26 cég vesz részt a Nagyvárad Expón – a lakás-, építkezési anyag, szerelvény és dekorációs vásáron, mely június 8-án és 9-én lesz az ERA Parkban. Az alábbiakban az Alcas Italia, az Imperial Glass és a Sophia Home Decoration cégek mutatkoznak be.

Összesen 26 cég vesz részt a Nagyvárad Expón – a lakás-, építkezési anyag, szerelvény és dekorációs vásáron, mely június 8-án és 9-én lesz az ERA Parkban. Az alábbiakban az Alcas Italia, az Imperial Glass és a Sophia Home Decoration cégek mutatkoznak be.Az Alcas Italia cég, melynek székhelye Aversa (Nápoly), több mint 30 éve van jelen az európai piacon a lemosható és dekorációs festékekkel, a legmagasabb minőségű termékekkel. Két éve nyitották meg nagyváradi kirendeltségüket (Alkita Color SRL). „Az alapanyagokat nagy gonddal választották ki és folyamatosan ellenőrzik. Laboratóriumunk mindig készen áll, hogy megfeleljen a vásárlóink igényeinek, és a fejlesztési részlegünkkel együtt állandóan tanulmányozzuk a legújabb modelleket, a piac legújabb irányvonalait. Számunkra fontos, hogy figyeljünk a minőségre, a színek összetételére, és arra is, milyen hatása van ezeknek a színeknek a mindennapi életre, és a lakások belsejére”, mondta a cég képviselője. A harmincéves tapasztalat eredménye, hogy az Alcas Italia olyan cég, melynek minőségi termékei vannak. A rendszeres továbbképzések biztosítják a szakembereknek, hogy tökéletesítsék a cég által alkalmazott technológiákat. „Folyamatosan figyelemmel kísérjük a klienseink igényeit és igyekszünk eleget tenni a kihívásoknak, ez a cégünk egyik legfontosabb jellemzője. A tapasztalatunk és a professzionalizmusunk azt jelenti, hogy a külső és belső dekoráció területén széles választékkal és minőségi árukészlettel rendelkezünk. Bármikor a legjobb dekorációkat lehet nálunk kiválasztani, vagy a legjobbakat lehet variálni, az egyediség eléréséhez, akár egy lakás minden szobájához is”, mondják az Alcas Italia képviselői. További részletek: www.alcasitalia.ro

Imperial Glass

A biztonságos üveg szakértője, a nagyváradi székhelyű Imperial Glass elsőrendű tevékenysége a biztonságos üveg forgalmazása. Az Imperial Glass nemcsak ezért elismert, mert széles választékban és jó minőségben forgalmazza termékeit, hanem mert nagy hatékonyságú kommunikációt tart fenn vásárlókörével. A széles választékból ajánlhatjuk: tusolókabinok, tusolóparavánok, üvegfalak, üvegfalak és lépcsők, üvegkorlátok, térelválasztó falak, erkélyzáró falak. A termékek előállítási folyamatát annak minden lépésében ellenőrzik, így a feldolgozás és a véglegesítés is a legmagasabb minőségi elvárások szerint zajlik, kiváló eredményekkel, modern gyártósoron, a legújabb technológiák szerint. Az Imperial Glass projektjei a lakótereket, kereskedelmi és ipari tereket célozzák (lakások, bankok, hotelek, irodák, vendéglők, ipari helyiségek), merész belső terek kialakításával, természetes fény felhasználásával, ami dekorációs megoldást szolgál, az átlátszó üvegfalak felhasználásával. Az ilyen terek kialakítására hőkezelt biztonságos üveget használnak, melyek mechanikus behatásokra igen ellenállóak. Lakó- és irodahelyiségek elkülönítéséhez az Imperial Glass olyan csapatot is biztosít, mely elvégzi a külső és belső szereléseket is. A több mint tíz éves tapasztalattal a háta mögött, munkái által az Imperial Glass szebbé tette Nagyváradot és a környező településeket, elegáns környezetet teremtve a turisztikai célpontokhoz, melyek között megemlíthetőek a Fekete Sas passzázs üvegfalai, a vár ajtajai, üveges tárlói, a Cion Zsinagóga üvegajtajai, a Fehér Liliom étterem üvegkorlátjai, tükörjei, a Rivo étterem üvegkorlátjai, a President hotel üvegkorlátjai, tusolókabinjai, a West Residence apartman üvegkorlátjai, a MaxiloMed klinika belső üvegajtói, a Zsidó Történeti Múzeum biztonságos üvegvitrinjei, a Castello rendezvényterem befedett terasza, a Petit Cafe fedett terasza, Aranyoson is, de a Skipass panzió is az Imperial Glass felső mobil térelválasztó falait használta.

Sophia Home Decoration

A Sophia 15 éves tapasztalattal rendelkezik a textildekorációk területén, portfóliójában mintegy 7000 lakásteret egyesít, mellette 65 hotel, 6 múzeum, illetve 167 függöny- és drapériakollekció található, széles modellkombinációkban és több mint 50 termékkategóriában a belső dekorációkhoz. Mindezek fényében a Sophia Home Decoration egy megbízható partner minden dekorációs munkálathoz, legyen az lakás vagy HoReCa kategória. További részletek: www.sophia-romania.ro.

26 cég az expón

A Nagyvárad Expó, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállítása és vására az Inform Media, a Bihari Napló, a Jurnal bihorean kiadója, az Erdon.ro és Bihon.ro működtetőjének, egy új nagyszabású rendezvénye, amit 2019. június 8-án és 9-én tartunk meg az Era Parkban. A Nagyvárad Expóra 26 cég iratkozott fel. Ezek a BU BU Bucătarul Burlan (hordozható, megfordítható grillező), Holx by Ramon, Anastasia Residence, Dekoart Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Motoutilaje Brumă, Victoria Rezidenţial prin Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, SculePrime.ro, Leroy Merlin, Kinetic Body, Master Garden, Arikan, Instal Casa, Imperial Glass, Porcelanosa, Sophia Oradea, Casa din Chirpici, Termoflux, ShopExpert és BioDry.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!