ERDON Helyi hírek

2019.06.13. 19:11

A Nagyváradi Era Park találkozóra hívja a divat szerelmeseit: Share my Closet Oana Moldovannal

Újszerű esemény a Nagyváradi Era Parkban a „fashionisták” számára. A Share my Closet, #SummerEdition találkozót Oana Moldovan váradi vlogger, blogger szervezte a bevásárlóközponttal együtt.

Újszerű esemény a Nagyváradi Era Parkban a „fashionisták” számára. A Share my Closet, #SummerEdition találkozót Oana Moldovan váradi vlogger, blogger szervezte a bevásárlóközponttal együtt. Egy menő ruhákat kiárusító vásárról van szó, amelyre szombaton kerül sor 11 és 19 óra között, illetve vasárnap 11 és 18 óra között, amikor is a résztvevők saját ruhatáraikból is áruba bocsátanak néhányat. Így azok, akik a hétvégén az Era Parkba látogatnak, a legjobb árban jutnak hozzá új, vagy használt, de mindenképp kiváló minőségű ruhákhoz.

„Szenvedélyed a divat? Akkor csatlakozz hozzánk, a divat szerelmeseihez, és egészítsd ki ruhatáradat hétköznapi vagy gálaruhákkal, divatos pólókkal és nadrágokkal, trendi kiegészítőkkel és cipőkkel – figyelmesen össszeválogatott darabokkal, konkurencia nélküli árakon.” - szól Oana Moldovan üzenete.

Ne habozz hát! Gyere és egészítsd ki te is ruhatáradat a legdivatosabb darabokkal!

A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk.

(Fizetett hirdetés: H 233245)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!