ERDON Helyi hírek

2019.06.03. 09:46

A Mobexpert, a Casa Regal Imobiliare és a Kinetic Body részt vesz a Nagyvárad Expón

Huszonhat cég vesz részt a Nagyvárad Expón, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállításán és vásárán, melyre 2019. június 8–9-én kerül sor az Era Parkban. A szervezők rekordszámú érdeklődőre számítanak.

Huszonhat cég vesz részt a Nagyvárad Expón, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállításán és vásárán, melyre 2019. június 8–9-én kerül sor az Era Parkban. A szervezők rekordszámú érdeklődőre számítanak.„Mindannyian mások vagyunk. Szerencsére.” ez a Mobexpert szlogenje. „Döntéseket hozunk. Amikor otthonunk bútorait kell kiválasztanunk, több lehetőségre van szükségünk, a döntéseink pedig megkülönböztetnek minket. Amikor a lakás hangulatához és stílusához érkezünk, speciális megoldásokat keresünk. Ekkor fordulunk szakértőhöz. A stílus otthonunk kifejeződése. Az ötletek, benyomások és érzelmek személyes formában való kifejeződésének művészete különlegessé tesz minket. Különlegesnek lenni, nem azt jelenti, hogy pénzt kell költeni. A stílus lényegében nem feltétlenül pénz kérdése.”- mondják a Mobexpert képviselői. A Mobexpert céget 1993-ban alapították, ez egy 100% -ban román üzleti vállalkozási modell, a romániai bútorpiac vezetője, nyolc bútorgyárral és 26 hipermarkettel, üzletekkel és partnerekkel rendelkezik.

Mi fontosnak tartjuk a különbözőségeket és a személyre szabott megoldásokat. Küldetésünk jobbá tenni ügyfeleink életét, az otthoni, kerti és irodai megoldásokkal egyaránt, mindegyikük igényeinek és személyiségének megfelelően”, mondják a vállalat képviselői. A Mobexpert címe: Nagyvárad, Aradi út 62. szám, Era Shopping Park Komplexum. Nyitva tartás: hétfő – szombat: 10-2, vasárnap: 10-20 óra között, www.mobexpert.ro

Victoria lakópark

Az elmúlt 20 év legerősebben fejlődő negyedében, a Nufărul lakónegyedben található Victoria lakópark az a hely, ahol mindig jól érzed magad, és amely minden igényt kielégít, amire egy családnak szüksége van: zöld területek, könnyű megközelíthetőség, tömegközlekedési eszközök, óvoda, park, hipermarketek és éttermek a közvetlen közelben. „A Victoria lakóparkon belül mindenki találhat magának lakást: 1 szobás apartmanok, melyek ideálisak a fiatalok számára közös életük elején, 2 szobás lakások fiatal házasok számára, valamint 3 és 4 szobás apartmanok teraszokkal, nagyobb családok számára.” mondják a lakópark képviselői. A lakópark összesen 6 tömbházból áll, két részre csoportosítva. Az első szakaszban három különálló blokk építését javasolják, egyet-egyet minden naptári évben, a második szakaszban pedig három sortömbház megvalósítását tervezik, a Ciheiului utca mentén. A lakópark minden épületének földszintjén üzlethelyiségek és fedett parkoló található, az együttes belső udvarán pedig szabadtéri parkolóhely, zöldterület és játszótér lesz. Az első tömbházban, amelyiket ebben az évben adnak át, a lakások több mint 75% -át már lefoglalták. További információk a következő címen: www.victoriarezidential.roo és www.casa-regal.ro, vagy a Casa Regal Imobiliare értékesítési irodájában, Nagyváradon, T. Vladimirescu utca 64. szám alatt.

Nagyváradi Kinetic Body

Egy új fitneszkoncepció egészíti ki ezen a héten a nagyváradi Crişul bevásárlóközpontban található Fit4U Fitneszközpontot. A Nagyváradi Kinetic Body EMS – az egész test izmainak elektrostimulációja - edzéseket kínál a váradiaknak. Az izomzat elektrostimulációján vagy elektromos ingerlésén az elektromos áram által okozott izomösszehúzódásokat értjük. Az elektromos impulzust egy eszközzel, az oktató beállításainak megfelelően állítják elő. Az impulzusokat az elektródák vezetik az edzés során viselt speciális ruhába. A titok abban áll, hogy egyszerre 12 izomcsoportot stimulálnak az edzés 20 perce alatt. És mivel minden izomcsoport egyidejűleg dolgozik, a tréning időtartama 75% -kal csökken. Bogdan Laza, a vállalkozás fiatal tulajdonosa, informatikai szakember. Azt mondja, hogy a vállalkozás ötlete saját tapasztalataiból indult. Azok, akik rövidebb idő alatt irigylésre méltó testet szeretnének kérjenek egy időpontot a Nagyváradi Kinetic Body-nál, a 0771 / 576-467 telefonszámon, vagy a contact@kinetic-body.ro, illetve a www.kinetic-body.ro címen.

26 cég az expón

A Nagyvárad Expó, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállítása és vására az Inform Media, a Bihari Napló, a Jurnal bihorean kiadója, az Erdon.ro és Bihon.ro működtetőjének, egy új nagyszabású rendezvénye, amit 2019. június 8-án és 9-én tartunk meg az Era Parkban. A rendezvényre várjuk az ingatlanfejlesztőket, az építő- és szerelőanyag-gyártókat, a belső és külső építészeti, valamint a kertészeti cégeket. A Nagyvárad Expóra jelentkezhetnek műépítészeti, formatervezési, topográfiai cégek, valamint ingatlan-, illetve hitelközvetítők is. A Nagyvárad Expóra jelen pillanatig 26 cég iratkozott fel. Ezek a BU BU Bucătarul Burlan (hordozható, megfordítható grillező), Holx by Ramon, Anastasia Residence, Dekoart Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Motoutilaje Brumă, Victoria Rezidenţial prin Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, SculePrime.ro, Leroy Merlin, Kinetic Body, Master Garden, Arikan, Instal Casa, Imperial Glass, Porcelanosa, Sophia Oradea, Casa din Chirpici, Termoflux, ShopExpert és BioDry.

Mint ahogy azt már bebizonyítottuk, népszerűsítés tekintetében a legjobbak és leghatékonyabbak vagyunk, mind a nyomtatott, mind az online felületeken. A Nagyvárad Job Expo résztvevői nagyon elégedettek voltak, ezért arra számítunk, hogy a Nagyvárad Expó résztvevői legalább olyan elégedettek lesznek.

Az eseményre jelentkező cégeket reklámozzuk a Bihari Napló, a Jurnal bihorean és a Jurnal Bihorean Plus kiadványokban, de a Bihon.ro és az Erdon.ro portálokon is. A Nagyvárad Expó résztvevőit ugyanakkor népszerűsítjük a Bihari Napló és Jurnal bihorean Facebook-oldalain, és az Erdon.ro és Bihon.ro portálokéin is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!