ERDON Helyi hírek

2019.05.23. 14:47

Wedding Discount, a tökéletes alkalom egyedi jegygyűrűk beszerzésére az ILEX GOLD-tól!

A jegygyűrűk kiválasztása azon esküvői „feladatok” közé tartozik, amit időben meg lehet ejteni, így a nagy esemény előtti utolsó időszak szabadon maradhat egyéb dolgok megoldására.

A jegygyűrűk kiválasztása azon esküvői „feladatok” közé tartozik, amit időben meg lehet ejteni, így a nagy esemény előtti utolsó időszak szabadon maradhat egyéb dolgok megoldására. Az első tanács tehát az, hogy időben induljanak el kiválasztani azokat a gyűrűket, melyeket aztán egész életükön át hordani fognak. Ez a megoldás a biztonság szempontjából is ajánlott – vannak ugyanis olyan esetek, amikor módosításokat kell végezni a gyűrűkön, ez pedig akár hetekig is eltarthat, különösen akkor, ha egy zsúfolt időszakról van szó, a szezon közepén. Hogy elkerüljék a kellemetlen meglepetéseket, azt ajánljuk, hogy minél hamarabb kezdjenek hozzá az előkészületek ezen szép részéhez, akár több hónappal is a nagy nap előtt. Az Ilex Gold tanácsadói segíteni fognak a jegygyűrűk kiválasztásában, hogy minél inkább örülni tudjanak annak az ékszernek, amelyről már régóta álmodtak.

 

Ami a jegygyűrűk modelljének a kiválasztását illeti, azt tanácsoljuk a jövendő jegyespároknak, hogy kezdjék el online a keresgélést, a www.ilexgold.com oldalon. Ez a kis „kutatási” időszak segíteni fog abban, hogy képet alkothassanak arról, melyik az a stílus, amely a leginkább jellemzi mindkettejüket.

Nem úgy, mint más helyzetekben, jegygyűrűt választani mindkét fél számára szóló döntés. Ha nem óhajtják online befejezni a rendelést, ellátogathatnak az Ilex Gold üzleteibe, hogy alaposabban szemügyre vegyék az összes típust, megtapintsák az anyagokat, kiválasztva a legmegfelelőbbet. Sokszor a foglalkozás is szerepet játszik a végső döntésben, például a sportolók, zenészek, orvosok, általában vékonyabb gyűrűt választanak (az úgynevezett comfort fitet). A kényelem nem jelent azonban kompromisszumot a design szempontjából, az Ilex Gold kollekciói kitűnően tükrözik a stílust és a praktikumot.

Az anyagiak is fontos szerepet játszanak a kiválasztásban, legyen a gyűrű fehérarany, sárga, rózsaszín, vagy ezek elegye. Ezért azt javasoljuk, hogy használja ki például a Wedding Discount ajánlatot, ez a kampány május 31-ig tart, és 15%-nyi árengedményt biztosít az Ilex Gold x Coriolan kollekcióból. Ebben megtalál egyszerű, speciális textúrájú vagy díszített, gyémánttal vagy féldrágakövekkel kirakott gyűrűket.

Az alaptétel, amikor ilyet választunk, egy egyszerű kérdésben konkretizálódik: fog-e ez tetszeni nekem 20, 30 vagy 40 év múlva? A válasz biztosan az igen felé tendál, ha az ön stílusával minél inkább egyező modellt választ. Mindegyik klasszikus struktúrájú, egyediséget biztosító elemekkel. A különböző dekorációs stílusok jellemzője a sárga, fehér, rózsaszín aranyba, vagy ezek kombinációjába való vésés, míg egyes további modellek a teljes egyszerűséget jelentik. Bármilyen fémet választ, az Ilex Gold kollekcióinak összes eleme kifogástalan minőségű és időtálló. A hibátlan megjelenés sokáig eltart, minden részlet nagyon alaposan kidolgozott. Az Ilex Gold annak a biztosítéka, hogy évtizedek múltán is büszkélkedhet még ezekkel a gyűrűkkel, nem csak akkor, amikor azt a szép szerelmi köteléket ünnepli meg, amit az esküvővel teljesít be.

Túl a külalakon, soha ne feledje, hogy ezek a speciális ékszerek nagyon erős jelképek is, és reméljük, hogy minél több nagyszerű pillanatot élhet meg velük kedvese társaságában. Akár az arany, az igaz szerelem is egyre fényesebben ragyog az időben, különleges fényt vetve minden pillanatra az évek múlásával.

(Hirdetés: H191500)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!