ERDON Helyi hírek

2019.05.27. 10:28

Huszonkét cég a Nagyvárad Expón, az ERA Parkban

A Nagyvárad Expó a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállítása és vására, ami 2019. június 8–9-én kerül megrendezésre az Era Parkban. A Nagyvárad Expóra jelen pillanatig 22 cég iratkozott fel. Mindenkit szeretettel várunk, sok érdekesség lesz.

A Nagyvárad Expó a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállítása és vására, ami 2019. június 8–9-én kerül megrendezésre az Era Parkban. A Nagyvárad Expóra jelen pillanatig 22 cég iratkozott fel. Mindenkit szeretettel várunk, sok érdekesség lesz.Az Inform Media cég, a Bihari Napló, Jurnal bihorean kiadója, az Erdon.ro és Bihon.ro működtetője, egy új nagyszabású eseménnyel készül a Bihar megyeiek számára. Ez a Nagyvárad Expó, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállítása és vására, amit 2019. június 8-án és 9-én tartunk meg az Era Parkban. A rendezvényre várjuk az ingatlanfejlesztőket, az építő- és szerelőanyag-gyártókat, a belső és külső építészeti, valamint a kertészeti cégeket. A Nagyvárad Expóra jelentkezhetnek műépítészeti, formatervezési, topográfiai cégek, valamint ingatlan-, illetve hitelközvetítők is. A Nagyvárad Expóra jelen pillanatig 22 cég iratkozott fel. Ezek a BU BU Bucătarul Burlan (hordozható, megfordítható grillező), Ramon & Co, Anastasia Residence, Decuar Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Brumă, Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, Scule Prime, Leroy Merlin, Kinetik Body, Master Garden, Arikan, Instal Casa, Imperial Glass, Porcelanosa és Sophia Oradea.

Mint ahogy azt már bebizonyítottuk, népszerűsítés tekintetében a legjobbak és leghatékonyabbak vagyunk, mind a nyomtatott, mind az online felületeken. A Nagyvárad Job Expo résztvevői nagyon elégedettek voltak, ezért arra számítunk, hogy a Nagyvárad Expó résztvevői is ugyanolyan elégedettek legyenek.

Az eseményre jelentkező cégeket reklámozzuk a Bihari Napló, a Jurnal bihorean és a Jurnal Bihorean Plus kiadványokban, de a Bihon.ro és az Erdon.ro portálokon is. A Nagyvárad Expó résztvevőit ugyanakkor népszerűsítjük a Bihari Napló és Jurnal bihorean Facebook-oldalain, és az Erdon.ro és Bihon.ro portálokéin is. További információkat kaphatnak a Nagyvárad Expóval kapcsolatban a 0728–116–455 telefonszámon, vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

A Riwowi az expón

A LanaTerm a jelen és a jövő szigetelőanyaga a fenntartható gondolkodású emberek számára. A juhok gyapja folyamatosan nő. Megtakarítják a véges erőforrások és üzemanyagok alkalmazását a 100%-osan természetes és újrahasznosítható LanaTerm használatával.

Küldetés

Riwowi Line Kft. célja, hogy szakterületén a legjobb cégek közé kerüljön, ott is maradjon és tiszteletreméltó vállalatként működjön, amely a LanaTerm jövőképére koncentrál. A siker receptje számunkra a 100% -os minőség, a környezetbarát termékek, a versenyképesség és az ügyfelek elégedettsége. Csapatunk együtt dolgozik közös céljaink elérése érdekében. Megbecsüljük munkatársaink munkáját és tehetségét, ugyanakkor motiváljuk őket.

Jövőkép

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a professzionalizmusra. A LanaTerm márka identitása folyamatosan épül és fejlődik, tiszteletben tartva a magas minőségi követelményeket, amelyeket cégünk saját magának szab meg. A vállalat jövőképe, hogy a világot természetes állapotában tartsa fenn, anélkül hogy megváltoztatná azt. A legmagasabb minőségű hőszigeteléssel büszkélkedhet a LanaTerm, mely a legjobb alternatívája a klasszikus, vegyi anyagokból készült és mérgező hőszigeteléseknek.

Értékek

Tevékenységeink szoros kapcsolatban állnak azokkal az értékekkel, amelyekben hiszünk: társadalmi felelősségvállalás – támogatjuk a környezet- és természetvédelmi politikák alkalmazását; kezdeményezzük és támogatjuk a környezettudatos oktatás fogalmát. Termékeink fenntarthatósága és újrahasznosíthatósága egy olyan nyilatkozat, ami meghatározza vállalatunk magját, egy olyan meghatározás, amire büszkék vagyunk, és amiért küzdünk, hogy elterjedjen, és példaként szolgáljon mások számára is. Innováció – az építőanyagok piacára hozott innováció határozza meg gondolkodásmódunkat. Tevékenységünket progresszív fejlődés és felelős magatartás határozza meg. Ügyfél-orientáció – jól szervezettek és pontosak lévén, ügyfeleink igényei szerint, személyre szabott megoldásokat kínálunk. Tisztelet és partnerség – magatartásunkkal, az etikán és szakmaiságon alapuló kapcsolatot tartunk fenn ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal. Professzionalizmus – munkánk során kiválóságra törekszünk. Csak így tudjuk leküzdeni a korlátainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!