ERDON Helyi hírek

2019.05.30. 10:53

Az Anastasia Residence és a Porcelanosa részt vesznek a Nagyvárad Expón

Huszonnégy cég vesz részt a Nagyvárad Expón, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállításán és vásárán, melyre 2019. június 8–9-én kerül sor az Era Parkban.

Huszonnégy cég vesz részt a Nagyvárad Expón, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállításán és vásárán, melyre 2019. június 8–9-én kerül sor az Era Parkban.Az Anastasia Residence a Nufărul lakónegyedben, a General Nicolae Şova utca 20. szám alatt egy 144 lakásos épületet bocsájt az érdeklődők rendelkezésére, 1, 2 és 3 szobás lakásokat, 180 parkolóhelyet és 1100 négyzetméter zöld területet. Koncepciója szempontjából, az Anastasia Residence egy olyan projekt, amely szeretné újradefiniálni életmódunk normáit. A márka fő ígérete, hogy kiváló élettereket kínál majd a legmagasabb szintű kényelemmel.

Az épület hőszigetelése olyan rendszeren alapul, amely minden körülmények között kiváló teljesítményt nyújt. A hőszigetelés, tűzvédelem, a láng terjedése ellen és a hangvédelem érdekében 10 cm-es merev bazalt ásványgyapotot használnak. A rendszer víztaszító, gőzáteresztő és alkáli-rezisztens lemezeket is tartalmaz. Ezt a hőrendszert tartják a legegészségesebbnek, az épületek és a lakók számára egyaránt, mivel lehetővé teszi, hogy a fal lélegezzen.

Mivel a zajszint az otthonok egyik legfontosabb szempontja, az Anastasia Residence minden lakást BlockTec 70 hangszigetelő membránnal lát el, mind a külső, mind a belső falakon, valamint a padló és a mennyezet szintjén is. Ennek a membránnak kiváló hangszigetelési teljesítménye van, anélkül hogy jelentősen befolyásolná a falak vastagságát, tűzálló, nem válik le, és tűz esetén nem terjednek szét folyékony részecskék. Minden lakás víz- és tűzérzékelőkkel, videó kaputelefonnal és betörésgátló rendszerekkel rendelkezik.

Az épületet saját hőközpontokkal szerelik fel, az elsődleges hőt a városi távfűtési rendszerből kapják, ami biztosítja a függetlenséget. A helyszínen zöldterületeket is kialakítanak játszótérrel együtt, valamint parkolóhelyeket, melyek díj ellenében vehetők igénybe.

További felvilágosítás és a lakások megtekintése az anastasiaresidence.ro honlapon, a facebook.com/anastasiaresidence Facebook-oldalon és Instagramon (instagram.com/anastasia_residence), vagy megkereshetnek minket a contact@anastasiaresidence.ro címen, illetve a +40–739–277–344 telefonszámon.

Porcelanosa

2007 óta Nagyváradon, a Maison Designon keresztül folytatódott a világ egyik vezető belsőépítészeti termék gyártójának bővítése (több mint 970 bemutatóterem, több mint 150 országban minden kontinensen).

„A Porcelanosa csoport hozzánk közel álló professzionalizmusával és termékeivel, a munkánk révén sikerült saját életstílust kialakítanunk, ami csak Porcelanosa termékekkel valósítható meg. Egy Porcelanosa elrendezés a minőség, az innováció, a kizárólagosság, a kifinomultság szinonimája. A formatervezés, a minőség, az innováció és a professzionalizmus azok a szavak, amelyek meghatároznak minket.

A LIFESTYLE by Porcelanosa Grupo képei, dokumentumfilmjei és saját életstílusa tanúskodnak arról, amit a Porcelanosa termékek jelentenek” – mondják a vállalat képviselői. A Maison Design forgalmazza a Porcelanosa csoport termékeit: kerámialapok, természetes kő, fa parketta, laminált padló; természetes kő, fa, üvegmozaik; szaniter tárgyak; fürdőszobabútorok, konyhabútorok; műszaki megoldások: ragasztók, fúgák, profilok, vízszigetelés, hangszigetelés, szellőző homlokzatok; KRION – Porcelanosa Solid Surface (utolsó generációs kompozitanyag). Komplett formatervezési és belsőépítészeti projektek: 3D szimulációk, műszaki megoldások, elrendezések, belsőépítészet.

24 cég az expón

A Nagyvárad Expó, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállítása és vására az Inform Media, a Bihari Napló, a Jurnal bihorean kiadója, az Erdon.ro és Bihon.ro működtetőjének, egy új nagyszabású rendezvénye, amit 2019. június 8-án és 9-én tartunk meg az Era Parkban. A rendezvényre várjuk az ingatlanfejlesztőket, az építő- és szerelőanyag-gyártókat, a belső és külső építészeti, valamint a kertészeti cégeket. A Nagyvárad Expóra jelentkezhetnek műépítészeti, formatervezési, topográfiai cégek, valamint ingatlan-, illetve hitelközvetítők is. A Nagyvárad Expóra jelen pillanatig 24 cég iratkozott fel. Ezek a BU BU Bucătarul Burlan (hordozható, megfordítható grillező), Holx by Ramon, Anastasia Residence, Dekoart Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Motoutilaje Brumă, Victoria Rezidenţial prin Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, SculePrime.ro, Leroy Merlin, Kinetic Body, Master Garden, Arikan, Instal Casa, Imperial Glass, Porcelanosa, Sophia Oradea, Casa din Chirpici és Termoflux.

Mint ahogy azt már bebizonyítottuk, népszerűsítés tekintetében a legjobbak és leghatékonyabbak vagyunk, mind a nyomtatott, mind az online felületeken. A Nagyvárad Job Expo résztvevői nagyon elégedettek voltak, ezért arra számítunk, hogy a Nagyvárad Expó résztvevői legalább olyan elégedettek lesznek.

Az eseményre jelentkező cégeket reklámozzuk a Bihari Napló, a Jurnal bihorean és a Jurnal Bihorean Plus kiadványokban, de a Bihon.ro és az Erdon.ro portálokon is. A Nagyvárad Expó résztvevőit ugyanakkor népszerűsítjük a Bihari Napló és Jurnal bihorean Facebook-oldalain, és az Erdon.ro és Bihon.ro portálokéin is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!