ERDON Helyi hírek

2019.05.23. 19:02

7 promóciós csomag 2019. június 30-ig

A Nagyváradi Pelican Kórház 2019. május 20. és június 31. között kampányt folytat, melynek keretében hét promóciós csomagot ajánlunk, 70%-ig terjedő kedvezményekkel, három orvosi szakterület szolgáltatásaira.

A Nagyváradi Pelican Kórház 2019. május 20. és június 31. között kampányt folytat, melynek keretében hét promóciós csomagot ajánlunk, 70%-ig terjedő kedvezményekkel, három orvosi szakterület szolgáltatásaira.A promóciós csomagok:

1. Kardiológia - Az 1. számú promóciós csomag az ischaemiás kardiopátia szűrésre vonatkozik, és egy kardiológiai konzultációt, egy EKG-vizsgálatot és specifikus laboratóriumi analíziseket tartalmaz. (amiért a beteg 170 lejt fizet).

2. Kardiológia - A 2. számú promóciós csomag hipertónia (HTA) kimutatására szolgál, és kardiológiai konzultációt, EKG-t, echokardiográfiát, valamint laboratóriumi analíziseket tartalmaz. (amiért a betegnek 210 lejt kell fizetnie).

3. Endokrinológia - Az 1. promóciós csomag az elhízás értékelésére szolgál, az igénylők endokrinológiai konzultációban, pajzsmirigy kivizsgálásban, hasi ultrahangvizsgálatban és specifikus laboratóriumi analízisekben részesülnek. (amiért a betegnek 350 lejt kell fizetnie).

4. Endokrinológia - A 2. számú promóciós csomag az autoimmun pajzsmirigy betegség kimutatására szolgál, a páciensek endokrinológiai konzultációban, pajzsmirigy ultrahang vizsgálatban és specifikus laboratóriumi vizsgálatokban részesülnek. (a betegnek 300 lejt kell fizetnie)

5. Endokrinológia - A 3. promóciós csomag a multinoduláris golyva kimutatására szolgál, a páciensek endokrinológiai konzultációban, pajzsmirigy ultrahangvizsgálatban és a specifikus laboratóriumi vizsgálatokban részesülnek. (a páciensnek 300 lejt kell fizetnie)

6. Belgyógyászat - Az 1. számú promóciós csomag belgyógyászati konzultációt, EKG-vizsgálatot és specifikus laboratóriumi vizsgálatokat tartalmaz (a betegnek 190 lejt kell fizetnie)

7. Belgyógyászat - A 2. promóciós csomag belgyógyászati konzultációt, általános ultrahangvizsgálatot, EKG-vizsgálatot és a specifikus laboratóriumi vizsgálatokat tartalmaz (amire a betegnek 250 lejt kell fizetnie).

Kérjük mindazokat, akik szeretnének a kedvezményes orvosi szolgáltatásokban részesülni a fenti promóciós csomagok keretében, hogy jelentkezzenek a háziorvos által a megfelelő szakterületre kiállított beutalóval, és kérjenek időpontot a Call Center 0259/444444 telefonszámán.

(Hirdetés: H224384)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!