ERDON Helyi hírek

2019.03.20. 18:58

Újabb állásajánlatok a Nagyvárad JobExpón

A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzét március 22-én, pénteken tartják meg az Era Shopping Parkban. A börze helyszíne a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg. Eddig 27 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra.

A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzét március 22-én, pénteken tartják meg az Era Shopping Parkban. A börze helyszíne a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg. Eddig 27 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra.Mindazok a Bihar megyei lakosok, akik munkát keresnek, most nagy eséllyel találhatnak állást. Az Inform Media Press, a Bihari Napló és a Jurnal bihorean napilapok kiadója, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro honlapok üzemeltetője, tavalyi sikerét követően, idén tavasszal ismét megszervezi állásbörzéjét. 2019. március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között, az Era Shopping Parkban, a kupola alatt kerül sor a Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére. Eddig 27 vállalat és egy iskola jelentkezett be a vásárra, ez utóbbi szakoktatási szolgáltatásokat kínál. Az alábbiakról van szó: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Sevens, Microdeco Ro, Echipot, EBM PAPST, Instal Center, GMAB, Premagro, Frescoverde, Connectronics, Hanning Motors Romania, European Vegetable, Faist Mekatronic és a Nagyváradi „Henri Coandă” posztliceális iskola. Mindezek több mint 1300 állást kínálnak középfokú és felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek, olyanoknak, akiknek van gyakorlatuk és olyanoknak is, akik a nulláról akarnak megtanulni egy szakmát. Az Era Shopping Park a 30 percenként közlekedő 19-es és a 23-a autóbusszal közelíthető meg.

Echipot

Az Echipot villámvédelemmel és a meteorológiai mérőeszközök kereskedelmével foglalkozó cég részt vesz a Nagyvárad Job Expo 2019 állásbörzén. A cég egy villamosmérnököt keres, aki ismeri a román és a magyar nyelveket, valamint középszintű angol nyelv ismeretekkel rendelkezik. Előnyös a francia nyelvtudás, valamint a számítógépkezelési ismeretek. Várják az utolsó tanulmányi évüket végző hallgatók jelentkezését is, a vállalat biztosítja a szakismeretek megszerzésének feltételeit.

EBM PAPST

Az EBM PAPST egy német családi vállalkozás, amit 55 évvel ezelőtt alapítottak, világpiaci vezető az elektromos motorok és ventilátorok gyártásában. A vállalat 27 országban több mint 15.000 alkalmazottal dolgozik. Nagyváradon 2018 óta van jelen növekvő szakembergárdával. A cég részt vesz a Nagyvárad Job Expón, ahol 40 munkahelyet ajánl. Folyamatmérnököket, minőségi mérnököket, menedzserasszisztenseket, termeléstervezőket, részegység-összeszerelőket és árumozgatókat keres. A vállalat vonzó fizetést, külföldi tréninget, ingyenes időszakos orvosi vizsgálatot, étkezési utalványokat, 13. fizetést, a szállítási költségek megtérítését kínálja, rendezvényeket szervez a munkavállalóknak, tiszta munkakörnyezetet és egy fiatal csapatot, valamint előléptetési lehetőségeket kínál.

Connectronics

A Connectronics 27 állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad JobExpón: ebből ötöt felsőfokú, kettőt középfokú, 20 állást pedig általános iskolai végzettségű személyeknek kínálnak. A cég ügyfélszolgálati munkatársat, design tesztmérnököt, beszerzőt, könyvelőt, logisztikai asszisztenst, termelési operátorokat és gépészt keres. A vonzó fizetésen kívül a vállalat a 13. fizetést, étkezési utalványokat is kínál és biztosítja a szállítást.

Eberspächer

Az Eberspächer egy családi vállalat, az autóipar globális piacvezetője, a kipufogógáz-technológia, a járműmelegítők és a légkondicionáló rendszerek egyik fő fejlesztője és szállítója. Az állásbörzére 67 ajánlattal érkezik. Ezek közül 27 felsőfokú és 40 középfokú (hegesztők, mechanikusok, regisztrátorok, termelési operátorok, minőségellenőrök stb.) végzettségűek számára. „Várunk téged, hogy együtt határozzuk meg a jövőt!” – ez az Eberspächer szlogenje.

Hanning Motors Románia

A Nagyváradi Ipari Park cége, amely villamos motorokat, generátorokat és transzformátorokat állít elő, részt vesz a Nagyvárad Job Expón, ahol elektromos motor tekercselőgép operátoroknak (nőknek és férfiaknak), valamint a gépek és berendezések karbantartó technikusainak kínálnak munkát. Az operátorok esetében az elvárás legalább tíz osztályos iskolai végzettség. A munka három műszakban zajlik, a munkakörnyezet nem mérgező. Az alapfizetés 2300 lej, hat hónapos munkaviszony után, egy értékelést követően, fizetésemelés következik. A cég étkezési utalványokat kínál napi 13 lej értékben. A pótlékok: 175% túlórára a hét folyamán, 250% hétvégére és 25% éjszakára. A teljesítmény-bónusz akár 345 lej lehet havonta. A vállalat biztosítja a szállítást, illetve a benzinköltség vagy bérlet visszatérítését. A technikus esetében a fizetést bártárgyaláson határozzák meg.

Frescoverde

A Frescoverde, a gyümölcs- és zöldségfélék feldolgozásával foglalkozó cég, 21 munkaajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expón. Az alábbi állásokra keresnek személyzetet: tíz termelési operátor, két szakképzett villástargonca-kezelő és két mezőgazdasági kombájnos; két műszakvezető és két vagyonkezelő, középfokú vagy felsőfokú iskolai végzettséggel, illetve három segédmunkás nyolc általánossal. A cég vonzó bércsomagot, szállítást és étkezési utalványokat biztosít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!