ERDON Helyi hírek

2019.03.20. 18:50

Szégyenletes esetre derült fény

A napokban került nyilvánosságra az a videófelvétel, amelyen egy pszichés problémáktól szenvedő férfit provokálnak felháborító viselkedésre a Lotus bevásárlóközpontban, a Pellini Top Cafe lokál alkalmazottai.

A napokban került nyilvánosságra az a videófelvétel, amelyen egy pszichés problémáktól szenvedő férfit provokálnak felháborító viselkedésre a Lotus bevásárlóközpontban, a Pellini Top Cafe lokál alkalmazottai.„Tudomásom szerint körülbelül két hónappal ezelőtt történt az eset, és a kávézó három dolgozója volt érintett. Egyikőjüket elbocsátottuk, a másik két alkalmazott pedig pénzbírságot kapott” – nyilatkozta a hely tulajdonosa. A három illető arra vette rá a férfit, hogy mutogassa a péniszét, és különböző tárgyakat csapkodjon vele. Az eset után a férfit kitiltották, a dolgozóknak pedig fertőtleníteniük kellett az egész helyiséget, beleértve a raktárat is. A felvételt maga a férfi töltötte fel az internetre, amelyet hamar letöröltek, de addigra már más fórumokon is terjeszteni kezdték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!