ERDON Helyi hírek

2019.03.03. 21:27

Március 8-án Antonia és a Partydul Kiss FM ott lesznek a nagyváradi Ambasadorban!

A március 8-i ünnepnek szentelt talán legfontosabb eseményt idén a nagyváradi Ambasadorban szervezik meg. A csapat egy speciális program összeállítására összpontosított a hölgyek és kísérőik számára: szórakozás, különleges meghívottak, kulináris finomságok és sok meglepetés a szervezők részéről!

A március 8-i ünnepnek szentelt talán legfontosabb eseményt idén a nagyváradi Ambasadorban szervezik meg. A csapat egy speciális program összeállítására összpontosított a hölgyek és kísérőik számára: szórakozás, különleges meghívottak, kulináris finomságok és sok meglepetés a szervezők részéről!Ünnepi műsorral várják a résztvevőket, ahol a fő meghívott a gyönyörű és tehetséges Antonia lesz. A művésznő előadását olyan neves romániai DJ-k egészítik ki, mint Olix és Dan Finţescu, és a Partydul Kiss FM képviselői, akik azt ígérik, hogy a legmagasabb csúcsokra emelik a szórakozást Nagyváradon.

[embed]]

A váradiak kivételes környezetben, gondosan összeválogatott menüt élvezhetnek: hideg előétel, krémleves, főfogás és egy finom desszert. Az ünnepi estre az Ambasador csapata, mint minden rendezvényen, sok meglepetést ígér minden jelenlévő számára.

A nagyváradi Ambasador, a rendezvények szervezésében elismert prémium helyszín, kiemelt választási lehetőség lehet a váradiak számára március 8-a alkalmából, akár egy különleges ajándékkal szeretnének kedveskedni párjuknak, akár egy kivételes show-n akarnak részt venni barátaikkal.

A teljes csomag: a show, a hangulat és a menü ára csupán 150 lej/fő, helyfoglalás március 6-án 12:00 óráig.

A szervezők más meglepetéseket is ígérnek. További információkért és helyfoglalásért keressék meg a szervezőket a 0259/22-44-22/0741-222-000 telefonszámokon, a nagyváradi Ambasador Facebook-oldalán, vagy a http://ambasadororadea.ro/ címen.

(Fizetett hirdetés H 159929)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!